Започнаха официалните продажби на HUAWEI P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket в България

OFFNews 08 февруари 2022 в 10:01 4291 0

Новите флагмани от култовата серия P – Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket, вече са налични в търговската мрежа в България, на препоръчителни цени съответно 2199 лева и 2799 лева или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори. Huawei P50 Pro се предлага у нас в два стилни цвята – Golden Black и Cocoa Gold, a сгъваемият Huawei P50 Pocket – в бяло. В кутиите и на двата модела ще намерите адаптер и кабел за бързо зареждане и предпазен калъф за гърба.

HUAWEI P50 Pro – стил, мощ и фотография

HUAWEI P50 Pro прави впечатление с елегантното си тънко тяло и 6.6-инчов Truе-Chroma дисплей, показващ експлозия от 1.07 милиарда цвята. Той е с резолюция 2700 x 1228 пиксела и честота на опресняване 120Hz, като при докосване поддържа опресняване на 300Hz. Процесорът е мощният осемядрен Snapdragon™ 888 4G, като системата идва с 8GB RAM и 256GB пространство за съхранение. Налице са стерео говорители и IP68 сертификат за устойчивост на прах и вода. Батерията е с капацитет 4360mAh, като в комплекта получавате 66W SuperCharge зарядно. Моделът поддържа и 55W Wireless HUAWEI SuperCharge.

Цвят Golden Black

Големият акцент на Huawei P50 Pro е неговата Dual-Matrix Camera система, по чиито два кръга ще го разпознаете веднага. Тя включва RGB камера, монохромна камера и мултиспектърен сензор, и по-конкретно – 50MP цветна True-Chroma камера с бленда f/1.8 и оптична стабилизация, 40MP монохромна камера с бленда f/1.6, 13MP ултраширокоъгълна камера с бленда f/2.2 и 64MP телефото камера с бленда f/2.3, оптична стабилизация и автофокус. Благодарение на последната можете да снимате дори много отдалечени обекти от ръка. С интелигентното разпознаване на сцени и обекти, всеки любител разполага с изключително мощна фотографска система, с която да прави артистични и реалистични снимки, без да е необходимо дори да познава фотографската терминология. Същевременно моделът предлага и мощен Pro режим, включително и снимане в RAW формат, които са допълнително предимство в ръцете на по-напредналите фотографи. Поддържа се още Super HDR и независимо от разстоянията и осветеността, Huawei P50 Pro е надежден партньор в заснемането на света около вас.

Цвят Cocoa Gold

Повече за HUAWEI P50 Pro можете да научите тук: https://consumer.huawei.com/bg/phones/p50-pro/

Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket е достоен представител на култовата серия P, като добавя към нейната вродена артистичност и сгъваем дизайн. Той е модерен сгъваем смартфон, който не прави никакви компромиси с фотографските възможности и цялостната производителност и функционалност.

Благодарение на системата Multi-Dimensional Linkage Lifting, дисплеят остава гладък и равен, а технологията Multi-Dimensional Hinge гарантира здравина и издръжливост във времето.

HUAWEI P50 Pocket е невероятно тънък, едва 15.2мм в сгънато състояние и 7.2мм в разгънато. Основният му дисплей е 6.9-инчов гъвкав OLED екран с пропорции 21:9, пикселна гъстота 442ppi и поддръжка на 1.07 милиарда цвята. Върху капака е разположен още един, малък кръгъл дисплей, даващ лесен достъп до избрана информация, управление на музиката, справка с календара, нотификации, както и до правене на снимки и видеа.

Батерията е с мощност 4,000mAh и поддържа бързо зареждане с технологията 40W HUAWEI SuperCharge, въпреки тънкия си и елегантен профил, като зарядното е включено в комплекта. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматично деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне. Хардуерната система е същата като на P50 Pro - осемядрен процесор Snapdragon™ 888 4G, 8GB RAM и 256GB пространство за съхранение.

HUAWEI P50 Pocket е част от фотографски ориентираната P серия и предлага мощна фотографска система - True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics и HUAWEI XD Fusion Pro. На база на тях Huawei разработва Ultra Spectrum Camera Matrix, което включва 10-канален Multi-Spectrum Sensor, Ultra Spectrum Illuminator, AF Laser, 40MP True-Chroma Camera, 13MP Ultra Wide-Angle камера и 32MP Ultra Spectrum Camera. Благодарение на сгъваемия формат, смартфонът използва алгоритми за портретни селфита с основната камера, като използва сензора й за подобряване на изображенията дори в условия на ниска осветеност.

Повече за HUAWEI P50 Pocket можете да научите тук: https://consumer.huawei.com/bg/phones/p50-pocket/

HUAWEI P50 Pro и HUAWEI P50 Pocket са базирани на EMUI 12 и идват със собствения магазин за приложения на компанията – AppGallery, с вградена търсачка Petal Search, с още по-богато портфолио от глобални и локални приложения.

В България Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket са налични в мрежата на А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора, партньорите на дистрибутора Поликомп и онлайн магазина huaweistore.bg.

Повече за серията P50 можете да научите тук: https://consumer.huawei.com/bg/campaign/p50-series/

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови