Resideo представя интелигентни продукти за всеки тип дом

Управлявайте отоплителния сезон по интелигентен начин: избягвайте изтичане на топлина, контролирайте лесно температурата от разстояние и спестете пари с подходящите продукти

OFFNews 26 октомври 2021 в 12:37 18161 0

Студените зимни месеци тепърва настъпват и това означава само едно – повече проблеми с отопляването на дома, по-високи разходи за енергия и по-високи сметки за домакинствата. И докато енергията в различните ѝ форми винаги е била необходима за това домът да е топъл и комфортен, то сега има по-умни опции за използването ѝ по най-добрия възможен начин. Спестяването на енергия и предпазването на околната среда докато поддържаме комфортна температура в къщата си никога не е било по-голям приоритет за семействата, както е сега. Ето защо глобалният лидер в решенията за домашен комфорт и безопасност Resideo предлага умни продукти, които гарантират лесно управление на отоплението вкъщи и едновременно помагат за пестенето на енергия. Независимо дали живеете в малък апартамент или в голяма семейна къща, Resideo разполага с най-подходящите решения за всеки.

По-интелигентна от всякога: системата за умно зониране Honeywell Home evohome

Ако търсите нещо наистина специално за своя дом, то вече го открихте. Това умно решение, работещо чрез безжична интернет връзка, е подходящо за почти всяко домакинство. Може да контролира температурата в до 12 зони, намиращи се в едно жилище, независимо дали е апартамент или къща. То Ви помага да управлявате топлината в дома си стая по стая от всякъде, като използвате смартфон или таблет.

Благодарение на evohome температурата във всяко отделно помещение може да бъде контролирана 24/7, ограничавайки потреблението на енергия и намалявайки сметките на домакинството.

Умната система е съвместима с всички видове отоплителни системи, като термопомпи, традиционни и модерни високоефективни комбинирани котли, централно отопление и пелетни горелки. Патентованата технология Advanced Load Scaling™, използвана при evohome, ограничава неефективните високи температури на котела и го научава да работи в най-ефективния му режим.

Контролирането на температурата е важен аспект от постигането на желания комфорт у дома, а едно от най-големите предимства на този интелигентен и лесен за употреба продукт е възможността за управляването на температурата от разстояние. Независимо дали сте наблизо или на някоя отдалечена точка от света.

Благодарение на удобната за използване и иновативна технология, настройките на evohome могат да бъдат управлявани и от деца, и от по-възрастни хора.

Взаимно допълващите се функции, които го правят интелигентен избор за професионални монтажници и потребителите са:

Изборът на следващото поколение потребители, осъзнати за климатичните промени – универсално решение за зониране, което сега предлага и съвместимост с термопомпа.

Цялостна съвместимост с всички източници на топлина – в допълнение към термопомпите, evohome също така работи с традиционни и модерни високоефективни комбинирани котли, централно отопление и пелетни горелки.

Оптимален комфорт във всяка стая през всички сезони, който сега включва и функция за охлаждане за термопомпи – лесно прехвърляне на контрола между режим за отопление и охлаждане във всяка индивидуална зона, поддържайки приятно топло през зимата и хладно през лятото.

Подобрено представяне на котела чрез патентована технология – патентована технология advanced load scaling™ ограничава неефективните високи температура на котела и му помага да работи в най-ефективния си режим. Това включва възможност за изключване, когато е топло по време на прехода от зимния към летния сезон.

Интелигентен контрол на времето – подобрен контрол на комфорта в различните зони и подобрена енергийна консумация, базирани на анализ на външната температура, температурата в стаята и уникалната функция, която изучава възникналите загуби на топлина във всяка стая.

Научете повече за evohome: https://homecomfort.resideo.com/sites/Bulgaria/bg-BG/Pages/evohome.aspx

T4 посреща нуждата за семплост

Милиони хора все още използват остарели, сложни, енергийно неефективни термостати, за да управляват котлите и отоплителните системи в домовете си. Създадени за жилища и малки търговски помещения, програмируемите термостати Honeywell Home T4 на Resideo улесняват настройките на отоплението, предлагайки високо ниво на приложимост и автоматизиран контрол, които клиентите очакват от съвременните технологии. Със стандартизирани връзки и окабеляване, процесът на инсталиране при серията T4 също е изключително опростен.

Гамата програмируеми термостати Honeywell Home T4 на Resideo, проектирани, за да предоставят енергийна ефективност посредством минимално взаимодействие с потребителя. T4 продуктите са снабдени с интелигентни функции, които ще гарантират на потребителите, че автоматично получават предимствата от вградените настройки за енергийна ефективност и ще могат лесно да управляват нивото си на комфорт, които:

Интуитивен интерфейс на екрана, който предлага лесно и оптимално регулиране на отоплението

Настройка за отопление/охлаждане

Функции за оптимизация, които се самообучават как да отопляват помещението, с минимална намеса от страна на потребителя, намалявайки усилията от негова страна и подобрявайки енергийната ефективност.

Същевременно термостатът е много лесен за инсталиране: само в три прости стъпки – свързване, включване и проверка, и накрая конфигуриране – преди да бъде предоставен за употреба от клиента. Новата кутия на безжичния приемник, с нов дизайн с подвижен клеморед за лесна инсталация, ще направи окабеляването по-лесно от всякога.

Кампанията “Хитрото решение”

Resideo представя новата си европейска кампания “Хитрото решение”, която подчертава достъпността и удобството на използването на продуктите на компанията, отразявайки ги чрез концепцията “Комфортът е за всеки с Resideo”. Един от главните герои на кампанията е монтажник, който инсталира системата Honeywell Home evohome в дома на бабата и дядото на главния герой в кампанията: Митко.

Този интелигентен термостат Ви позволява да контролирате температурата в 12 различни зони в къщата, осигурявайки комфорт и топлина във всяко отделно помещение, като същевременно е енергоспестяващ. Потребителите могат да управляват системата лесно чрез самото устройство, а също и чрез мобилно устройство.

Научете повече за кампанията:

Кампания „Хитрото решение“ на Resideo
Митко е герой у дома | Кампания на Resideo за Honeywell Home evohome

Търговската марка Honeywell Home се използва по дългосрочен лиценз от Honeywell International Inc.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !