Huawei представя HUAWEI WATCH GT 4 – интелигентен часовник, срещащ модата с иновациите

OFFNews 14 септември 2023 в 17:42 11493 0

Снимка

Huawei Consumer Business Group (CBG) днес представи HUAWEI WATCH GT 4, най-новото поколение на водещата WATCH GT серия, която съчетава усъвършенстван дизайн със подобрени здравни и фитнес функции. Смарт часовникът е част от новата стратегия Fashion Forward за носими устройства на Huawei, която издига до ново ниво интеграцията на технологиите и модата. Тя дава възможност на потребителите да персонализират своето здравно и спортно изживяване, без да правят компромис със стила си. Потребителите не само могат да се насладят на всички функции на серията HUAWEI WATCH GT 4, но също така и на неговия модерен външен вид, избирайки между впечатляващия осмоъгълен дизайн на корпуса или на елегантния, наподобяващ бижу, вариант.

От първия си анонс до днес, серията HUAWEI WATCH GT остава вярна на своя дух "Grand Tourer", като се стреми редовно да обогатява пазара с водещи смарт часовници с висока надеждност и разнообразни функции. Най-новият HUAWEI WATCH GT 4 продължава тази линия със своя иновативен дизайн и подобрени спортни и здравни функции за потребителите, които търсят по-добро изживяване със смарт часовника.

Еволюция на класиката: Сливане на традиционното майсторство с модерните тенденции

HUAWEI WATCH GT 4 прави смела стъпка напред в своята стратегия Fashion Forward. Следвайки класическите дизайни на сериите GT, марката въвежда нови дизайнерски елементи, като същевременно запазва модерната геометрична естетика на своите предшественици. Часовникът се предлага в два варианта – HUAWEI WATCH GT 4 46 мм с поразителен осмоъгълен дизайн, излъчващ сила и здравина, и HUAWEI WATCH GT 4 41 мм с елегантен и изчистен дизайн, рефериращ към изтънчените бижута.

HUAWEI WATCH GT 4 46 мм идва в класическо черно, с черна каишка от ергономичен флуороеластомер, на препоръчителна цена 499 лева. Отличителен вариант в серията е зеленият - Rainforest Green GMT, чиято текстилно-силиконова каишка е изработена от рециклирани материали, а корпусът е с двуцветен пръстен, специално разработен за активно следящите времето в две часови зони. Неговата препоръчителна цена е 539 лева. Серията включва и подчертано класически бизнес модел със стоманена интегрирана гривна, на цена 699 лева. Всички цитирани цени са в комплект с Huawei FreeBuds SE 2.

Дамските варианти са подчертано олекотени и елегантни и също идват у нас в комплект с FreeBuds SE 2. Започваме с класическа каишка от бяла кожа на цена 499 лева, минаваме през миланезе верижката в цвят Light Gold на цена 599 лева и стигаме до перлата на серията, двуцветната Piano Key гривна, в дизайн, вдъхновен от класическите бижута, на база на стомана и фини златисти елементи, която идва с препоръчителна цена 799 лева в комплекта с FreeBuds SE 2.

От 14 септември до 1 октомври 2023 г. включително, можете да поръчате черния и зеления HUAWEI Watch GT 4 46 мм, както Watch GT 4 41мм с бяла кожена каишка и миланезе версията в Light Gold, в комплект с Huawei FreeBuds SE 2, на горепосочените цени.

От 14 септември до 15 октомври 2023г. включително може да поръчате HUAWEI Watch GT 4 46 мм с класическа интегрирана стоманена гривна, както и HUAWEI Watch GT 4 41 мм със стоманена верижка със златисти елементи (Piano Key гривна), в комплект с Huawei FreeBuds SE 2.

Офертите са налични за партньорската мрежа на Huawei България, която включва – А1, Виваком, Yettel, Технополис, Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp. Цветът на слушалките в комплекта е бял.

Huawei Watch GT 4 предлага три нови здравни функции, които ще променят възприятието за активно управление на здравето

Като част от новата стратегия Fashion Forward на марката, Huawei вярва, че всеки потребител може да изведе управлението на здравето си на преден план, като същевременно не прави компромис със стила си. HUAWEI WATCH GT 4 превръща интелигентната технология в неразделна част от здравословния начин на живот, добавяйки нови и усъвършенствани функции за проследяване на менструалния цикъл (Menstrual Cycle Management 3.0) и дишането по време на сън (Sleep Breathing Awareness).

С над 8 години опит в научноизследователската и развойна дейност, HUAWEI WATCH GT 4 усъвършенства своята технология за мониторинг на здравето TruSeen™ 5.5+, която включва многоканален алгоритъм за подобряване на сигнала, част от ексклузивния за Huawei метод за дълбоко обучение. В резултат на това потребителите получават 30% по-точно отчитане на здравните показатели на сърцето, дори докато извършват динамични дейности (например бягане, скачане на въже) или се намират в среда с ниски температури.

Въвежда се още модернизиран TruSleep™ 3.0, който дава на потребителите по-добра осведоменост за циклите на съня им. В представената версия 3.0, мониторингът на съня на HUAWEI GT 4 дава на потребителите цялостен анализ на техния сън и им помага да коригират навиците си. Това включва функция за следене на дишането по време на сън, която съблюдава за нередности и дава на потребителя допълнителна представа за респираторното му здраве.

Часовникът добавя още усъвършенстваната функция Menstrual cycle management 3.0, която анализира физиологичните показатели на потребителя, като сърдечен ритъм по време на сън, телесна температура, честота на дишане и др., за да предскаже менструалния цикъл. Това може да бъде от полза за мнозина, които се борят с нередовна менструация и трябва да променят начина си на живот.

Надминете себе си с новите фитнес функции

HUAWEI WATCH GT 4 променя фитнес изживяването при смарт часовниците, въвеждайки подобрени Activity Rings, изцяло новото приложение Stay Fit и усъвършенстваното GNSS проследяване – които са подобрени с новата технология TruSeen™ 5.5+.

Потребителите могат да намерят мотивация и в подобрената Activity Rings функция, която показва ежедневни фитнес статистики (изгорени калории, продължителност на упражненията и активност). Само с един поглед можете да бъдете винаги в час с ежедневните си фитнес дейности. За да стимулира потребителите да завършат и трите пръстена за един ден, функцията идва със система за медали, която награждава нови фитнес постижения и поставени рекорди. Освен това, потребителите ще имат достъп до над 100 спортни режима, включително по-модерни спортове като падел тенис и дори електронни спортове, което улеснява поддържането на активно ежедневие!

HUAWEI WATCH GT 4 е първият смарт часовник на Huawei, който представя Stay Fit, приложение за управление на калории. Stay Fit използва здравни данни в реално време, за да помогне на потребителите да контролират приема на калории, като дава цялостни препоръки, съобразени с нуждите на тялото за по-добро управление на теглото.

Също така можете да изведете предизвикателствата от разходките и бягането на следващо ниво с модернизиран двулентов петсистемен високопрецизен GNSS, който подобрява точността на позициониране с 30% в сравнение с предишните версии, дори когато работите в гъстонаселени градове, които потенциално биха могли да възпрепятстват приемането на сигнала.

Удобен и интелигентен лайфстайл асистент
Смарт часовникът оптимизира удобството и начина на живот на потребителя чрез добавени функции като чисто нов лаунчер, бързи съобщения и отговори, както и активиране на приложения на трети страни за достъп до музика, навигация и др. По-важното е, че смарт часовникът предоставя на потребителите до 2 седмици живот на батерията (за 46 мм моделите), надминавайки мощността на батерията на много от досегашните модели часовници.

За тези, които се страхуват, че всички тези вълнуващи функции може да не са достъпния за тях, добрата новина е, че HUAWEI WATCH GT 4 може да бъде конфигуриран с устройства с iOS и Android! В същото време той гарантира, че поверителността и данните на потребителите са защитени по всяко време, като дава спокойствие за достъп до водещи в индустрията технологии.

Huawei FreeBuds SE 2, които се предлагат в комплектите с новите смарт часовници, са леки и ергономични Bluetooth слушалки с 10мм динамичен драйвер, които поддържат шумопотискане при разговори, бързо зареждане и възпроизвеждане на музика до 9 часа с едно зареждане и до 40 часа заедно с кейса за зареждане. С десетминутно зареждане може да си осигурите до още 3 часа музика и разговори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!