Две нови смарт устройства от портфолиото на Nokia вече се предлагат във Vivacom

Това са издръжливият и функционален смартфон Nokia G11 и таблетът за работа и развлечение Nokia T20

OFFNews 25 март 2022 в 13:17 1068 0

Новият смартфон Nokia G11 и таблетът Nokia T20 вече са достъпни за потребителите в търговски обекти и в онлайн магазина на Vivacom.

Nokia G11 е достъпен модел, който се откроява с изчистен скандинавски дизайн, богата функционалност и изключително издръжлива батерия, позволяваща използването му в продължение на три дни.

Nokia G11 е с фабрично поставен протектор върху дисплея и е с фино противоплъзгащо покритие за по-добър захват и сигурност.

Дисплеят на смартфона е с 6,5 инчов диагонал, изработен е по технология IPS LCD и има честота на опресняване 90Hz. Резолюцията му е 720 х 1600 px, а съотношението му към корпуса - 81,6 процента. Задната камера на Nokia G11 e тройна с 13 MP основен сензор. Освен него разполага с един 2 MP сензор за дълбочина и още един 2 MP макро сензор. Предната от своя страна е 8 MP.

Смартфонът се предлага с 3 години месечни актуализации на сигурността,общо 36, 2 години актуализация на операционната система и е готов за Android 12.

Батерията е с капацитет 5050 милиамперчаса и издържа цели три дена с едно зареждане. Сред екстрите му са още опция за лицево отключване, сензор за пръстови отпечатъци, FM радио, 3,5 мм. аудио жак, както и здрав поликарбонатен гръб.

Nokia G11 може да бъде закупен за 8,98 лв.на месец при покупка на изплащане за 24 месеца, в комбинация с 2-годишен абонамент за мобилен план Unlimited 50.

Vivacom разширява и портфолиото си от таблети с представения наскоро Nokia T20. Той e иновативно устройство, подходящо за работа, учене и забавление с голям 10,4 инчов дисплей, потапящо стерео озвучаване и издръжлива батерия. Моделът се предлага с характерните за Nokia редовни актуализации на операционната система и на сигурността. Освен това той идва със стилен и функционален удароустойчив калъф.

Със своя 10,4 инчов кристално чист 2K дисплей Nokia T20 създава разнообразни възможности за работа, учене и развлечение. Дисплеят поддържа опция за усилване на яркостта, подобряваща видимостта при ярка светлина. Важно е също, че той е сертифициран за ниско ниво на синя светлина, което намалява напрежението на очите при продължителна употреба на таблета.

Батерията на Nokia T20 е с капацитет 8200 mAh, което й позволява да издържи цял ден с едно зареждане, дори и при ресурсоемки дейности като гледане на уроци в YouTube или чести обаждания. Таблетът може да издържи 7 часа видеоразговори, 10 часа гледане на видеоклипове и 15 часа сърфиране в мрежата. Освен това той поддържа бързо зареждане, съвместим е с 15W зарядни устройства и се предлага с 10W зарядно в кутията. Има и функция лицево отключване.

Основната камера на устройството е 8 MP с автофокус и LED светкавица, а предната камера е 5 MP. Освен това Nokia T20 използва стерео високоговорители и технологията OZO Playback Panorama, която прави стерео звука още по-потапящ. OZO Audio от своя страна може да определи от къде идват звуците и да елиминира фоновия шум. Разполага с вградени двойни микрофони, 8-ядрен процесор, 4GB оперативна памет и 64GB вътрешна памет.

Характерно за Nokia, новият таблет получава 2 години ъпдейти на операционната система, както и 3 години месечни актуализации на сигурността. Това го прави много по-сигурен, надежден и увеличава периода на използването му. Това е първият таблет на Nokia, който е сертифициран като препоръчан за Android Enterprise.
За най-малките потребители пък е наличен специален режим Google Kids Space. Той е предназначен да подхранва любопитството и креативността на вашето дете, като го вдъхновява да изследва интересите си чрез препоръчани приложения, книги и видеоклипове. Google Kids Space е предназначен за деца и работи с профила на детето ви в Google, който родителите могат да помогнат да управляват с родителските контроли на Family Link.

Устройството се предлага с елегантен удароустойчив калъф тип тефтер Nokia Rugged. Той едновременно го защитава, добавя собствен стил и функционалност, превръщайки се лесно в стойката за гледане без ръце. Калъфът има подсилени кантове за по-добра защита от удари и надраскване. Освен това разполага с функции за заспиване и събуждане, които помагат на устройството да пести енергия, когато капакът е затворен и го събуждат при отваряне.

Nokia T20 може да бъде закупен на цена от от 16,98 лв. месец на изплащане за 24 месеца, в комбинация с 2-годишен договор за тарифен план i-Traffic XXL+.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови