Вратарят отказал да играе заради конфликт с титуляра

OFFNEWS 16 ноември 2016 в 13:06 2804 0

Резервният вратар на националния отбор по футбол до 19 години Слави Петров е отказал да влезе като резерва в мача с Беларус заради личен конфликт с титуляра Даниел Наумов. 

Такова обяснение за скандала на лагера в Сливен, където нашите отстъпиха вчера с 0:1 пред Беларус, дават запознати с двамата вратари, които били заедно в школата на ЦСКА. Петров е бил две години резерва на Даниел Наумов преди последния да се присъедини към Лудогорец. Явно взаимоотношенията между двамата не са били блестящи, което се е пренесло и на терена.

Треньорът в юношеските формации на ЦСКА Христо Марашлиев остана изключително изненадан от факта, че Петров се е замесил в скандал.

"Познавам Слави като изключително коректен и усмихнат младеж. Аз не съм му бил треньор, защото той тренираше при 17-годишните с Галин Иванов, но съм го викал при нужда при 19-годишните. Той винаги се е отзовавал с готовност, гонел е топките, с нищо не е показвал, че му е неприятно, въпреки, че знаеше, че го викам за резервен вратар, тъй като си имах титуляр.

Не съм присъствал на мача, не знам на момента какво се е случило между него и треньора. Явно е някакъв моментен изблик, за който той вече съжалява", коментира Марашлиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови