Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Лудогорец излиза за задължителна победа срещу Милсами

Деян Спасов 21 юли 2015 в 11:50 2486 0

Йордан Минев в единоборство срещу Александру Антониуч - единственият голмайстор в първия мач между двата отбора.

Тази вечер от 18:00 ч. българският шампион Лудогорец гостува на молдовския шампион Милсами в мач реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Единствено победа ще прати разградчани в следващата фаза.

В първата среща на "Лудогорец Арена" родният тим загуби с 0-1, а евентуален провал и днес на стадион "Комплексул Спортив Районал" в Орхей, Молдова, ще изхвърли тима на старши треньора Бруно Рибейро от евротурнирите.

Подобен развой би бил пълно разочарование за разградачни, като имаме предвид силното им представяне през миналата година в Европа и участието им в груповата фаза на Шампионската лига.

Първите мачове от престоя на португалеца Бруно Рибейро начело на Лудогорец със сигурност не може да се опишат като успешни. Първо дойде поражението от Милсами, а в събота и загуба от Литекс с 0-2 в първия кръг от родната "А" група.

На вчерашната си пресконференция преди мача, треньорът на Милсами Юрие Осипенко от своя страна започна психологическата война между двата тима с думите:

"Чух изказванията на Бруно Рибейро, че неговият отбор трябва да победи минимум с 2:0. Ще ги оставя без коментар. Може да говори, каквото си поиска. Аз също мога да кажа, че трябва да победим, но няма да правя гръмки изказвания".

"Със сигурност нашата победа в Разград не беше случайна. За отбори от класата на Лудогорец загуба от нас и после от Литекс може да говори за проблеми с мотивацията и психологията. Подобни мачове могат да ядосат съперника", каза старши треньорът на молдовския шампион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews