Беларус с повече фенове от нашите в неделя

OFFNews 12 ноември 2016 в 10:03 7542 0

Антирекорд по посещаемост ще бъде счупен в мача на националите от световните квалификации в неделя срещу Беларус. От БФС признаха за 47 изкупени билета.

Това само по себе си е достатъчно срамно, но резилът става пълен от броя продадени билети на фенове от Беларус - 87. Така на практика "лъвовете" на Петър Хубчев ще са гости на националния стадион "Васил Левски".

Ултрасите от Беларус вече са в София и идват у нас направо от Атина, където гледаха контролата с Гърция, спечелена от Беларус с 1:0.

Със сигурност обаче феновете ще са повече от 47, тъй като продажбите на билети продължават на касите на националния стадион, но едно е сигурно - този национален отбор не предизвика ентусиазъм.

Такъв обаче има в главите на футболистите. Според капитана Светослав Дяков шансовете ни да се класираме са съвсем реални.

"Трябва да победим Беларус и да върнем хората по трибуните. Загубите от Швеция и Франция болят, но са в миналото. Критиките и подигравките не бива да ни влияят", каза Дяков пред БНТ1. Самият мач е от 19 ч. и ще бъде излъчен от БНТ HD, тъй като телевизията ще излъчва студио за балотажа на изборите в основния си ефир.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови