Бекъм и Рон Денис се скараха за места на Малдивите

Ивайло Йолчев 04 януари 2017 в 09:59 4342 0

Това е курортът, в който богатите британци посрещнаха 2017 година

Караница за места взриви английския хайлайф, който посрещна нова година на Малдивите. Свидетели разкриха пред "Дейли мейл" за конфликта между фамилиите на Дейвид Бекъм и Рон Денис, един от босовете във Формула 1.

И двете семейства избрали тузарския курорт "One & Only Reethi Rah" на архипелага, за да празнуват. След вечерята домакините организирали бляскаво шоу на брега. Когато фамилия Бекъм се приближила към резервираните места, открила, че там вече се е настанил Рон Денис и неговите хора. Жена от компанията на бившия футболист направила остра забележка.

Бившият бос на Макларън се оправдал, е е платил една камара пари за хубави места и не смята да ги отстъпи. Дамата, чието име не се споменава, посочила табелките с имената на Бекъм. Тогава Рон Денис се извинил и станал.

Дейвид и Рон, чието общо състояние надхвърля 1 милиард британски лири,  изгладили спора по-късно. Въпреки това двамата вече не са в отличните отношения от преди години. Бекъм и Денис често се появяваха заедно на спортни и светски събития. Семействата дори отстъпваха ложите си едно на друго. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови