Джими Уайт отслабна и напомни най-добрите си години

OFFNEWS 19 септември 2016 в 17:32 7983 1

Легендата на снукъра Джими Уайт напомни най-добрите си години. 54-годишният бивш номер 2 в света постигна сенчъри брейк по време на упражнение в спортен бар в Коулсдън. Видео от постижението му, постигнато през август, беше разпространено и веднага се превърна в хит сред феновете.

"Ха, дори не знаех, че ме снимат в този момент. Оказа се, че някой е разпространил записа от камерата за сигурност. Хората по цял ден ми звъняха, за да ме поздравяват", споделя Уайт, който в момента е номер 103 в света и е изправен пред предизвикателството да се завърне в топ 64 до края на годината.


Той обясни тайната на добрата си форма със специална диета, на която се е подложил.
"Започнах да внимавам какво ям. За човек като мен, който постоянно пътува, е много лесно да попадне в капана на нездравословното хранене. В последните месеци обаче бях много придирчив към това, какво слагам в устатата си и ефектът видим. Планирам да сваля още килограми", заканва се Уайт, който беше част от демонстративен мач в София срещу най-голямата звезда в снукъра Рони О'Съливан в края на 2015 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

20.09 2016 в 08:00

Един от най-големите в една от най-великите индивидуални игри. Дръж се, Джими. Винаги се радваме да те видим край голямата зелена маса. Успех!

Поздрав!