Англия е на крачка от четвъртфиналите на Световната купа

OFFNews 05 юли 2017 в 17:00 2414 0

Снимка worldsnooker.com

Дуетът в лицето на Джъд Тръмп и Бари Хоукинс направи голяма крачка към класирането за четвъртфиналите на Световната купа по снукър, провеждаща се в китайския град Уши.

Звездното дуо спечели девет от първите десет изиграни фрейма, побеждавайки Швейцария с 5:0 и Малта с 4:1, като с това направиха голяма стъпка към класиране на четвъртфиналите.

Първите два отбора от всяка група се класират за елиминациите, които ще се играят през този уикенд.

Следващият мач на победителя в "Шампионата на играчите" Джъд Тръмп и победителя в Световната Гран при Бари Хоукинс е срещу Иран - Хосеин Вафей и Сохеил Вахеди - които са непобедени досега и последно сразиха Швейцария с 3:2.

Домакините Китай участват с два отбора, като първият състав в лицето на Дин Дзюнхуей и Уенбо Лян също трябваше с решителен пети фрейм да надделяват над Германия.

Белгия надви Хонг Конг с 4:1 и по този начин се изравни в класирането с Китай на върха на група "Б". Важна роля за победата изигра Лука Бресел. Той направи серия от 121 точки в четвъртия фрейм и осигури жизненоважния трумф на страната си.

Северна Ирландия и Тайланд победиха с по 3:2 Индия и Израел съответно, а Шотландия на Джон Хигинс и Антъни Макгил надвиха Кипър 3:2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews