Станишев е президент, не се знае кой е премиер (видео от контрапротеста)

Владимир Йончев Последна промяна на 16 август 2013 в 22:59 106121 44

Стопкадър от репортажа за контрапротеста
Стопкадър от репортажа за контрапротеста

Любопитни видеоинтервюта с участници в контрапротеста излъчи телевизия "Европа".

Най-симпатичният момент започва на 2:14 минута от началото на репортажа. Репортерка пита млад мургав протестиращ, дошъл на контрапротеста, дали знае кой е премиерът на България. Той чистосърдечно си признава, че не знае. Следващият въпрос обаче изглежда по-лесен:

- А кой е президент?

- Мисля, че беше Сергей Станишев.

След неуспешния опит да уцели младежът си признава, че не се интересува от политика, а е дошъл до София "да се разкара".

Възрастна жена след него споделя, че за спонтанните контрапротестиращи са били осигурени кафе и храна.

Любопитен е и възрастният човек в началото на репортажа, който разказва как инструкциите на партиите са били на контрапротеста да ходят само хора до 50 г., но не се намерили достатъчно и се наложило 80-годишният човек да оглави групата от село Брестовица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.08 2013 в 01:37

Да видим вий пък кво ша оставите!!!

19.08 2013 в 11:10

Димитричка се фърли на стария максим да защищава червената позиция. Репортажът е манипулиран от интервюираните - ако бяха питали други хора щеще да има други отговори. Това, че тия отговори разкриват малоумието на червеногъзите да довлекат хора от кол и въже дето не знаят за какво са там си е техен проблем. На тях да се сърдиш а не на огледалото.

18.08 2013 в 23:36

Бабе,по леко я карай.Не си давай зор в жегите :)

18.08 2013 в 21:04

Червените мафити използват пари на данъкоплатците, за да докарат "контрапротеста" в София. Тези лумпени, дето са били извозени като стока са капиталът на Станишев. Докато не бъде забранена тази сган, наречена БСП, Бълграия ще е в орбитата на Москва и ще е обречена на мизерия.

18.08 2013 в 17:24

Не са виновни хората. Възпитаваш си невежество, защото ти е удобно и после си го ползваш... Да не съм чул коментари за лош човешки материал. Хора като хора. Използвани за дълбоко съжаление. Дори фьешънчето.

18.08 2013 в 17:18

Да не псувате само старците.И аз съм старец,но заедно с много такива като мен свалихме някое и друго червено правителство.Вярно,че тогава не бяхме старци.А ето го този млад дебил с интелект на земен червей се изтъпанил на контрапротест.Тъпотата не си избира хората по възраст.Тя си е равномерно разпределена.Избира си обаче нациите - нашата е една от любимките й.Все повече се убеждавам в това.И това много ме натъжава...

18.08 2013 в 15:47

Защо такъв манипулиран репортаж Ви се струва, че е нормално да се излъчва една медия, която претендира, че е независима.Но кой й е собственик? Да не би да е бил евродепутат от ГЕРБ?Тогава май е ясно, защо се говори по този начин. Внушенията не говорят за ниво на журналистиката.Говорят, че се изпълняват поръчки.Гнус ме е да гледам вече всички български телевизии.Лъжат, изопачават и изпълняват нечии поръчки - на БСП, на ГЕРБ, на който плаща...

17.08 2013 в 23:26

Те политиците точно на такъв е лекторат разчитат .На простия младеж и изкуфелият старец лесно можеш да замажеш очите .За тях да идат на протест до столицата е като да идат на екскурзия до екзотичен остров ,но изобщо не са наясно какъв е смисълът да са там.Политиците сринаха и образователната система и то със цел . Идеята е да дойде време в БЪЛГАРИЯ (ако все още съществува) е лектората както сега го наричаме вече ще е толкова затъпял и ниско интелектуален,че просто ще следва своя пастир,като стадо овце .И сегашния анти протест доказа ,че това вече е факт...Просто идея си нямам как може да се промени манталитета на някое говедо да почне да разчита на себе си и с гордо вдигната глава да каже АЗ СЪМ БЪЛГАРИН.Надявам се все още болшинството от БЪЛГАРИТЕ да милеят за родината си и нека не се даваме ......БРАТЯ БЪЛГАРИ