Протест и контрапротест посрещна Радев пред БНТ (обновена)

Йорданка Веселинова 13 ноември 2020 в 20:49 5517 3

Снимка FB/ Правосъдие за всеки

Президентът Румен Радев, който тази вечер участва в предаването "Панорама", беше посрещнат от протест и контрапротест пред БНТ.

Малко преди 21 ч. държавният глава влезе през главния вход на медията. Радев беше приветстван с ръкопляскане от едната група, а от другата - с освиркване.

Към 19.30 ч. пред сградата на БНТ, където по традиция се провеждаше седмата "Гражданска панорама" на сдружение БОЕЦ, дойдоха и протестиращи, които искат оставката на Румен Радев. Демонстрантите бяха разделени от полицията на две групи - от двете страни на главния вход на медията.

Докато Радев беше в студиото на "Панорама", протестиращите отвън слушаха и ръкопляскаха на интервюто му.

Към 21.45 ч., след края на телевизионното си участие, Радев отиде при протестиращите, които му ръкопляскаха.

Президентът обаче не влезе в диалог с демонстрантите - нито с тези, които го аплодираха, нито с тези, които го освиркваха.

Радев си тръгна, след като се ръкува с част от протестиращите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

3

Sashkavas

14.11 2020 в 16:32

Диди, май сме гледали различни предавания, аз видях едно човече с злобни, присвити свински очички на което трябваше да се задава един и същи въпрос по няколко за да отговори и който най-нагло се криеше за устава независимо, че е изложило България по-света . Който никога не призна вина, нито за изцепките си с ковид, нито за копрумпираните си съветници, нито за далаверите с службите на любовницата си и който преливаше от злоба и завист. Водещия беше повече от любезен и се държеше професионално независи от човешката мижатурка пред него.

7014

2

Диди

14.11 2020 в 12:12

На водещия Панорама едва не му изкачаха очите от орбитите, докато задаваше въпросите си, които са предъвквани вече десетки пъти, но той си въобразяваше вероятно, че тази вечер е неговия звезден час. Въпроси, на които и децата са научили отговорите. Хеле пък на "десертния" му въпрос, "а вие какво направихте, освен да говорите" след който се отпусна на стола, изпълнил задачата и със сигурност подмокрен под панталоните от кеф. Наверно искаше да каже "защо не вдигнахте армията срещу правителството, нали сте и главнокомандващ"? За голямо негово разочарование отговорът, спокоен, както при всички други и разумен го накара да опули зъркелите си и да усети мащабите на тъпотиите си, които бе измислил, вероятно след инструктаж. Нещастникът все още си въобразява, че е голяма работа в Панорама.

1894

1

Sashkavas

13.11 2020 в 21:50

Лицемерен шапкар без грам достойнство, морал или човечност, по устав трябвало да го предупреди РЗИ ама получил СМС и отпрашил за да може Деса да разхожда рокли а той да ръси зараза. Такава е цялата кариера то тоя нещастник да се крие зад устава и подчинените за да прави бариера. И искате да дадете пълната власт в държавата на това недоразумение на природата ?
 
X

Да помогнем на украинските деца!