Подкрепата на българите по света за протестите

Последна промяна на 25 ноември 2013 в 11:04 1630 3

Подкрепа за българските протести от Нидерландия. Снимка: Кристиян Цолов

 

 

За поредна неделя вчера българи, живеещи извън родината излязоха по улиците в знак на подкрепа за българските антиправителствени протести.

"Торонто подкрепя ранобудните студенти и буди всички българи:

- Стани, стани юнак Балкански, от сън дълбок се събуди ...", пише Магда Илиева от Торонто.

"Студът не ни спря и днес - 24 ноември, и нищо не е в състояние да ни разколебае да продължим да искаме оставката на това крадливо, некадърно, безхаберно правителство.

ОСТАВКА!"

Българи в Амстердам, както и в други европейски градове, също бяха съпричастни към българските протести, започнали на 14 юни с избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.11 2013 в 15:15

+100000000000000000000000

25.11 2013 в 12:45

Браво на хората. Жалко, че не могат кутевчетата да изскокнат с такива снимки а най многото което могат е да покажат тъжните ошмуляни пенсии на пилоните.

25.11 2013 в 11:47

При Сорос в ЦЕУ ни преподаваха преди кризата как се правят финансови кризи и картели. Участваха евродепутати (Бокрош), финансови министри на Полша, Унгария (Ростовски). После открих, че всички имаме неволни импланти за контрол на съзнанието на мрежата на Телеком Австрия и така е с много политици и основни бизнесмени в България от няколко години. Истината е, че зад всичко е ЕК и ЕЦБ с търговските им банки. После рабитих в БНБ когато училите при Сорос и останалите организираха умишлено балон на фондов пазар, жилищен пазар за около 30 млрд лв което съсипа икономиката за това десетилетие. Проблемът е че хора като говерньорите на БНБ, Орешарски, Чобанов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Калин Христов, Стати Статев, Андрей Василев, Мариела Ненова, Цветан Цалински, Росен Розенов са организирана престъпност от търговските банки, телекомите и енергетиката с контрол на съзнанието, работил съм с тях, даже ме отровиха. А от БГ бюджета колко се креде!