Quantcast

Десетки мъже с качулки направиха жива верига около НС

OFFNews Последна промяна на 20 ноември 2013 в 09:24 39616 45

Десетки мъже с качулки направиха жива верига около НС
Десетки мъже с качулки направиха жива верига около НС

Десетки мъже с качулки и шапки пристигнаха в колона пред централния вход на парламента около 9 ч. тази сутрин.

Засега няма информация кои са те, но видимо се различават от обичайните протестиращи пред Народното събрание.

Мъжете се движеха в колона по един и застанаха в редица плътно пред металните ограждения пред централния вход - успоредно на полицейския кордон, разположен зад загражденията

Двайсетина минути след пристигането си, мъжете започнаха да скандират "Подкрепа" и така се идентифицираха като проправителствена група.

Mъжете останаха пред парламента точно 30 минути, след което отново в колона по един се оттеглиха в посока Университета. Те не са се опитали да влязат при студентите, които окупират аулата в Ректората, показа проверка на OFFNews.

20-ина минути преди 9 ч. контрапротестиращи, привърженици на правителството, се събраха при храм-паметник "Александър Невски". 

В същото време студенти агитират пътуващите в столичното метро да се присъединят към протеста им пред парламента в 11 ч. Младежите носят плакати с надписи "Оставка" и "Окупация" в метростанциите.

Малко преди 11 ч. пред паметника на Цар Освободител бе инсталирана импровизираната протестна сцена на КНСБ, над която е издигнат транспарант с надпис: "STOP на мизерията. Достойно заплащане, заетост и условия на труд".


Live streaming by Ustream

Broadcasting live with Ustream

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.11 2013 в 20:32

"удобно" няма снимки .....
"четвърта власт "!?!)?!)?

говньовце сте !!!!! не власт !

20.11 2013 в 19:48

В България безродници като турският агент на ДС Ахмед Доган, съветският гражданин Сергей Дмитриевич, агент на КГБ и руската подлога Сайдеров, докопали се до властта с измама и манипулации, все по-отчетливо налагат мафиотски диктаторско-полицейски режим на управление с маскирани и зачулени екзекутори ! Тъй че борбата на протестиращите е на първо място за свобода и на второ - за морално приемлив рестарт на цялата политическа сиситема !

20.11 2013 в 16:37

Да закрием Станишев с телата си хахаха

20.11 2013 в 16:35

Болене, къде си...и ние искаме да папаме, ние те създадохме, ама сега искаме да те сменим та да си починеш.

20.11 2013 в 16:08

Аз се чудя как може така лесно да се вербуват на килограм Моник, Ник, Калин и всякакви платени драскачи за жълти стотинки... и по-точно 25 ст./коментар

20.11 2013 в 15:43

Поредната тъпа коза (козел?), нарекла се "моник"... Не си моник, а си кух шиник! Че има ли по големи крадци от БСП-ДПС? Колко пъти трябва да фалират държавата за да ви уврат простите червено-ченгесарски кратуни?!?

20.11 2013 в 14:30

Да, защото всички който протестират са там заради Бойко нали хахаха! фашунгери

20.11 2013 в 14:18

Само като видях надписа Оставка и до него Сороския юмрук, няма защо повече да ви гледам. Не се тревожете, Няма да падне това правителство, Няма да върнете Бойко Разбойко и целия антураж крадци на България от Деформаторския блок на власт, няма да стане и това, което иска американския ви бивш посланик-агент на САЩ Пардю, и земята НЯМА ДА СИ Я ПОДАРИМ на турци и араби! Продажни тъпи същества, с промити от лъжливите медии мозъчета.

20.11 2013 в 13:37

Може би е необходимо да прочетете в тълковния речник както означава "метеж"? И не само, опасявам се...

Аман от илитерати, взимащи другите за овце :)

20.11 2013 в 12:46

много по-приемливо е за управляващите да предизвикат граждански конфикти и дори война отколкото да отидат на избори, обвързани са тотално с олигархични капитали (не само от БГ), които ги държат в пълно подчинение и зависимост.