Ден 110: Протестът отговори на Вежди Рашидов - не творец, а партиен секретар (видео)

OFFNews 26 октомври 2020 в 21:36 5835 2

Протестът продължава - и тази вечер демонстрантите се събраха в "Триъгълника на властта" за 110-и път.

Г-н Рашидов днес напоително обясняваше как трябвало набързо да бъдем глобени и прибрани, защото сме замеряли с яйца паметници на културата. Той би трябвало да се замисли поне за миг дали сградите, за които говори, не са омърсени отвътре. Дали не са омърсени от неговите съпартийци? Дали не са омърсени с корупция? И с калинки? И с роднински назначения? Изглежда, че г-н Рашидов не вижда тази мръсотия, заяви от трибуната Арман Бабикян от "Отровното трио".  

Когато чух неговото изказване, разбрах, че слушам не твореца Вежди Рашидов, а партийния секретар на ГЕРБ Вежди Рашидов, каза още Бабикян.

Гответе се - 31 октомври пристига, приготвили сме много тикви. Толкова много тикви няма нито в МС, нито в НС, заяви адвокат Николай Хаджигенов по повод планираната за събота в 19 ч. акция "Да сготвим Бойко". 

"Ще отбележим Хелоуин с мисъл за главната Тиква на държавата, която за съжаление е премиер. Очаквайте много тикви. Ще има за всеки" - категорични са от "Отровното трио".

Към 21 ч. тази вечер демонстрантите поеха на традиционното си шествие към Орлов мост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

2

Sashkavas

27.10 2020 в 14:07

Минетков баща и син щото са нещо различно. То бива наглост, то бива самозабрава, но от тия по-нагъл е само втория мъж на първата дама

2400

1

Андрешко

26.10 2020 в 22:29

Не че Веждито ми е симпатичен, напротив, ама пък и бащата на Минеков, да припомним, беше в ловната дружинка на Бай Тошо, та нека не се замярат точно с партийни постове, щото не всички помним по 5 минути. За Бабикян и Хаджигенов ще спестя данни
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика