Quantcast

Танов се чуди как да обясни големите приходи в митниците

OFFNews Последна промяна на 29 януари 2016 в 10:53 3761 5

Танов се чуди как да обясни големите приходи в митниците

„В момента имам огромен проблем с това, че трябва да обяснявам големия ръст на приходите в хазната – 12%, за период от една година”. Така каза пред Нова телевизия директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов.

Той подчерта, че въпросните приходи са предимно от „осветления сив сектор” и възлизат на близо 3 млрд. лева. „Финансови престъпления и измами са възможни заради корупцията във всички системи”, категоричен бе митничар номер 1. Той заяви, че в много от разкритите от екипа му случаи на измами няма осъдени, отговорността за което била на съда и правораздавателните органи.

Заради решения на магистратите дори се налагало митниците да връщат пари на подсъдими, които се оказват невинни след дела, точили се с години.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.01 2016 в 14:37

Добре де такава стабилност тресе държавата, бюджета се преизпълнява, приходите не само са с 3 млрд повече от миналата година ами и превишават разходите, но тези толкова добри управленци теглиха 16млрд дълг!
Защо?
Защо след като има 3млрд повече приходи не се заделят 1млрд от тях за нови самолети, предпочитано ЕВРОПЕЙСКО ПРОИЗВОДСТВО! Защо?
Защо?

29.01 2016 в 14:27

№2 -ти си в голямо заблуждение ,КТБ започна да "расте" още при първото така наречено управление на "Дон боколеоне",а като взе отново властта ,той с неговите "авери" я фалираха!Спомни си само как седмица преди КТБ да бъде "ударена" "Дон бойколеоне" ходеше по всички медии да обяснява колко била разклатена банковата ни система.А ако хората се бяха подплашили до степен паника и се бяха втурнали масово да теглят парите си?...Това,което извърши ТОЙ тогава е престъпление,но цацаров се постара да замете следите ,вместо да разследва ...и прибра папките с документи за необезпечените кредити и кой знае какво още!...

29.01 2016 в 11:34

ТОЛКОЗ ПАРИ РЕАЛНО НЯМА.ВСИЧКО Е НА ХАРТИЯ И ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЗАЕМА КОЙТО СИ ГЛАСУВАХА.НЕМОЖЕ ДА ОБЯСНИШ НЕЩТО КОЕТО ГО НЯМА И НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО.

29.01 2016 в 11:29

#01 лъжи или не на година събират парите дето Орешарски с една глупост затри в КТБ.....така че троловете като теб може да си наврете нещо по-голямо и четвъртито в дупарите

29.01 2016 в 11:07

Ако всеки тръгне да обяснява лъжите на "боко",ще се нареди огромна опашка от желаещи да обяснят,че казаното е различно от истинското...