Съветникът, опитал да свали украинското знаме: Г-н Костадинов, вие ме предадохте

OFFNews 15 октомври 2022 в 13:00 13303 19

Борислав Иванов

Снимка Фейсбук/Борислав Иванов

Борислав Иванов подаде оставка като зам.-шеф на СОС

Общинският съветник Борислав Иванов, който обяви, че се присъединява към "Възраждане" и 2 пъти опита да свали украинското знаме от сградата на Столична община, очаква извинение от Костадин Костадинов. 

Г-н Костадинов, вие ме излъгахте и предадохте. Не правете това и с народа, защото аз ще ви посоча с пръст, пише Иванов на страницата си във фейсбук. Иванов, който влезе в СОС от "Атака", обяви, че минава към "Възраждане". От партията уточниха, че не е подавал официална молба и - ако направи това, тя ще бъде разгледана до месец. От формацията на Костадин Костадинов добавиха, че действията му не са били съгласувани с тях. 

Във фейсбук Иванов пише още (без редакторска намеса):

Желая, то и ще се случи всички, които ме обичат, мразят или там искат да правят любов и ме познават що човек съм. Да заповядат утре вечер 20 часа на летище София, съпругата ми пристига от Малта с полет от Турция.

Заради вас иска да се разведе с мен и аз реших да поднеса в краката й сватбената си халка, пистолетите си и Знамето на Украйна. Трябва да и покажа колко много я обичам и, че заради всички вас Българи мога да я загубя. Който иска, да заповяда да ми помогне. След това ще ви помогна на всички вас България да изгоним вечната Лъжа от България и да станем на три морета. Ако не дойдете поне ми пожелайте Успех. Няма какво да губя, на път съм да загубя това, което най-много ценя. Преди 48 часа всички ме излъгаха, Преди 24 часа всички ме предадоха, поне сега бъдете честни и ми помогнете. И на "всички" лидери и приятели, които мислеха вчера, че съм луд и ми казваха прави това, прави онова искам да благодаря и да ви кажа, че само четирима човека могат да ми казват какво да правя - това са майка ми, жена ми и двете ми деца. Другите не ме интересуват. Сам съм, мога и ще го направя. Ще рестартирам държавата с ваша помощ! 

В коментар под публикацията му психологът Христо Монов е написал: Спри, знаеш какво, превъзбудил си се! 

Борислав Иванов подаде оставка като зам.-шеф на СОС, тя ще бъде гласувана на заседание в края на октомври. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2805

19

Едър Вредител

17.10 2022 в 06:58

Хапче хапченце малко бяло зайченце я кажи ми ти къде от мен се скри

3650

18

ImBlack

16.10 2022 в 16:31

Определено не е добре лицето Борислав Иванов. Не е за летището, а за психиатрия.
Иначе с удоволствие бих изпратил путлерофилите на Терминал 1, ако излитаха с еднопосочен за евразийската фашистка кочина!

12182

17

sawall

16.10 2022 в 13:10

Има нужда от полицай (да му вземе пистолетите) и психолог (да му помогне с кризата, която изживява). Жена му най-добре да си вземе децата и да не се вижда с него. Пистолети щял да слага в краката й, на летището...

645

16

wakeup

16.10 2022 в 11:11

Като това объркано създание е пълно на ръководни постове среден и висш ешелон Затова сме в тази ситуация от много десетилетия Че генетично сбъркан материал на нацията има повече от 15 процента е повече от ясно Проблемът е че нормалните не сме достатъчно активни Ще цитирам един от най уважаваните ни политици - когато има критична маса здравомислещи и стабилно гражданско общество което да не допуска подобни хора в управлението на всички нива ще можем да кажем че преходът е приключил и България е нормална държава

5827

15

pisnamiotmutri

16.10 2022 в 10:30

В тази руска партийка получаваща пълна медийна подкрепа от герб само неграмотни глупчовци ли има? Затова ли бяха замъглени на предизборноте постери?

1035

14

Niko Kolev

15.10 2022 в 23:02

Достоен българин. Затова ГЕРБ са гласували да заеме поста в СОС.

22548

13

dolivo

15.10 2022 в 21:31

партийките като Възраждане се хранят от такива като тоя загубеняк - true believers. С фланелките ги изпапкват и ги хвърлят на пресата след това.

1220

11

хr4

15.10 2022 в 20:09

За съжаление в България име едни 10-15% генетичен отпадък, които дават власт и възможности на патрЕотичните "партии". Кво да се прави...!
Демокрацията предполага да се дава възможност и на най-простия/малоумния да си изрази мнението(гласувайки).
Горния лумпен очевидно е от квотата на дегенератите.
Това не е драма. Страшното е, че в българската политика се подвизават откровени чужди агенти, които целенасочено работят срещу родината, нищо че се титолуват патриоти. Не знам къде дреме ДАНС(освен ако не е в калимерата).
Другия път ПАК не гласувайте! Така де, трябва да има #КОЙ да ни забавлява?

318

10

Valioka

15.10 2022 в 18:15

И това е човек, който разполага с административна власт... Егати държавата, егати изродите, егати русофилите... А оня воюва с цял свят и вика - водя специална освободителна военна операция... Апа нашия ще възстановява Белене и ще вкарва там непослушните... Е, драги русофили, вървете ако щете нахуй, ако щете у гъз, се ми е тая... Са е не се тупайте в гърдите, че сте патриоти - пълни боклуци сте...
 
X

Да помогнем на украинските деца!