Отново цирк на Сидеров в БНТ, Бойко Василев му предложи да се прекръсти на Желязков

Боря се да вкарам в затвора Кирил Петков. В Трето районно кенефът е много лош, честно ви казвам, заяви лидерът на "Атака"

Ружа Райчева 15 октомври 2021 в 23:11 25673 5

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който в момента е кандидат за президент, за пореден път се държа скандално в телевизионен ефир. По време на предизборен дебат в "Панорама" Сидеров не оставяше другите гости в студиото да се изкажат и често ги прекъсваше.

Най-голям хаос настъпи, когато лидерът на "Атака" поне три пъти искаше да повтори, че пандемията и умрелите от COVID-19 e "oгромна измама" и твърдеше, че "Това не са умрели от коронавирус. Дават пари, за да се пишат умрели от COVID-19".

Сидеров повтори и друга своя любима конспиративна теория, че България е "окупирана от американците територия, която можем да възродим само със съпротива". Стигна и по-далеч: "Може би трябва да почнем да правим хайдушки чети, смертелни дружинки, да, да, да, те са били много ефективни, много по-ефективни от македонските чети със завъртяните мустаци, дето стрелят в тавана на кръчмата."

Според него от България се управляват провокации срещу "най-великата и най-добрата в момента във военно отношение държава – Русия".

Моментът, в който Волен няма какво да каже

Лидерът на "Атака" обаче удари на камък, когато подхвана друга любима своя тема: връх Мусала да бъде преименуван на Св. Иван Рилски. Тогава водещият на "Панорама" Бойко Василев удачно се намеси с въпроса защо той не промени фамилията си, тъй като "Сидеров" не е на български и се превежда като "Желязков". В този момент иначе гласовият политик не успя да отговори нищо.

Кенефът в Трето районно

За какво се бори в момента Сидеров? "Боря се да вкарам в затвора Кирил Петков, мога му посоча килията, в която да влезе в Трето районно полицейско управление. Кенефът там, клозетът е много лош, честно ви казвам, много е кофти. Искам Трапчинко - Петков и Василев ги наричам Трапчинко и Кокорчо - да прекара поне едно денонощие там и да му бъде повдигнато обвинение, така както срещу мен бяха повдигнати 3 обвинения, което БНТ прескочи като малка гара." 

На последните парламентарни избори "Атака" не успя да получи и половин процент от доверието на избирателите - тогава едва 12 585 души гласуваха за партията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1900

5

rincewind

18.10 2021 в 09:12

Като се сетя за брат му и се чудя как може да е такъв. Пламен беше изключителен човек, страхотен математик и много благ.
Недоумявам!

8005

4

Евгени Ставрев

17.10 2021 в 22:07

Мда , д-р Гълабова вероятно има назначено лечение за тоя про-руЦки помияр ?

14469

3

случайно прочетох

17.10 2021 в 11:23

Дали не го освидетелстваха вече?
За ковид приемам мнението му, макар и преувеличено, но "Трапчинко и Кокорчо" е грозно и несериозно.Не е в трети клас!!!