Свикват оперативен щаб заради нападението в Манчестър

OFFNews 23 май 2017 в 08:30 4901 2

Валентин Радев

Свиквам Националния оперативен щаб, за да оценим обстановката у нас след атентата в Манчестър. Това съобщи пред БНТ министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Той уточни, че това се прави при подобни случаи. На заседанието ще се обсъди дали да бъде завишена степента на готовност и дали да се увеличи охраната на стратегически обекти като летища, гари и пристанища.

Вътрешният министър уточни, че към момента няма пряка заплаха за страната ни.

Полицията в Манчестър публикува номер на гореща телефонна линия за сигнали от граждани, чиито близки може да са били засегнати при нападението в концертна зала Манчестър Арена през нощта на 22 май.

При избиране от Обединеното кралство: 0161 856 9400, а при избиране от България: 00 44 161 856 9400.

19 са загиналите, а десетки са ранените при взрива снощи, който избухна на концерт на певицата Ариана Гранде в Манчестър. Властите разследват терористично нападение, към момента няма заподозрян или задържани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

23.05 2017 в 08:42

Просто ще припадна. Барабар Петко с мъжете! Ще управляват следкризисното положение в Манчестер или кво? Имитация на дейност! Плашим гаргите и шахидите! Както съм казвал - бай, бабо да те не среща мечка, че поиска ли някой и за себе си тумба трътлести девици, няма кой да го спре.

Дано не забравят да усилят охраната на боко и доган!

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!