Quantcast

СЕМ не прие оставката на Георги Лозанов до последно, мандатът му свърши

OFFNews Последна промяна на 31 март 2016 в 16:03 2519 4

Мария Стоянова ще замества председателят на СЕМ в оставка Георги Лозанов по негова молба. Мандатът му изтича утре, днес обаче Съветът за електронни медии отложи избора си на нов шеф. 

Точката беше включена в дневния ред на редовното заседание на регулатора, а Лозанов подаде оставка още на 25 февруари, за да не гласува тв Пик. До приемането й обаче не се стигна, след като колегите му в СЕМ не успяха да съберат кворум на няколко заседания. "

"Вие сте председател, вие казвате кой да ви замества", заяви Стоянова, цитирана от "Сега", след което се съгласи да поеме поста на Лозанов. 

"Моето впечатление беше, че самата ми оставка би трябвало да е едностранен акт, но се съобразих с мнението на другите и дойдох. От утре за мен вече оставката ми няма значение, аз преставам да бъда член, защото мандатът ми изтича", посочи Георги Лозанов

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.04 2016 в 06:48


СВЬРШИ ЕРАТА НА ГОГО ПАПИОНКАТА И НА НЕГОВИЯ СЬВЕТНИК ЧОРБАДЖИ СВЕТЛИН РУСЕВ.

31.03 2016 в 21:58

Решенията на СЕМ оттук натък дали ще са легитимни? С 4 човека. Двама, от които с изтекъл мандат... за какво изобщо ще заседават... и колко време се предполага да са на издръжка на данъците ни, като не могат да вършат работа?

31.03 2016 в 16:48

АКО НЯКОЙ ОТ ТОВА /СЕМ/ ЧЕТЕ ТУК ,АЗ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ , ЗАЩО СЛЕД КАТО ЗАБРАНИХА ТВ. РЕКЛАМИТЕ ДА СЕ ИЗЛЪЧВАТ СЪС ПО СИЛЕН ЗВУК ЗАПОЧНАХА ОТНОВО ДА ГО УСИЛВАТ.

31.03 2016 в 16:29

http://offnews.bg/news/Medii_73/Georgi-Lozanov-podade-ostavka-ot-SEM-za-da-ne-glasuva-tv-Pik_624816.html Ето какво написах (коментар 9), когато Гого папионката подаде оставка. За жалост се оказах прав, но сакън да не изпусне две заплатки. Сега очаквам, я да го преизберат, я понеже е принципен да стане съветник на някой министър.