Главният редактор на "Стандарт" Славка Бозукова придоби „Блиц” и "Шоу"

OFFNews Последна промяна на 27 юли 2015 в 17:22 6856 11

Славка Бозукова

Славка Бозукова, главен редактор и изпълнителен директор на вестник „Стандарт", става собственик на 50% от акциите на „Интермедиа". В дружеството влизат водещата агенция „Блиц" и вестниците „Шоу", „Над 55" и „Доктор".

Бозукова придобива акциите от Георги Ст. Илиев, с когото досега бяха изпълнителни директори в „Интермедиа", както и акциите от Пламен Каменов, съобщава вестник "Стандарт".

„В изданията на „Интермедиа" работят безспорни професионалисти. Техните успехи са забележителни. Доказателство за това е, че агенция „Блиц" и печатните издания на „Интермедиа" са водещи в своята област. Смятам, че именно поради тази причина те не се нуждаят от съществени промени в журналистическата сфера. Моята цел е да затвърдя пазарната позиция на „Интермедиа" и да направя развитието на фирмата и изданията в нея още по-бързо и успешно", коментира Бозукова пред вестник "Стандарт".

„Гордея се с успешното ноу-хау, което заедно с целия екип на в. „Стандарт" наложихме и така превърнахме изданието не само във влиятелния вестник, но и в медиата, която е в основата на всички значими обществени кампании. С придобиването на собственост в „Интермедиа" смятам, че тази обществена роля на медиите ще се мултиплицира", казва още Славка Бозукова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.07 2015 в 22:52

И ОЩЕ НЕЩО! ПОГЛЕДНЕТЕ И СУРАТА. ИЗУЧЕТЕ ЧЕРТИТЕ, ПОГЛЕДА ИЗРАЖЕНИЕТО, ЧУВСТВАТА И ЕМОЦИИТЕ КОИТО ИЗЛЪЧВА! ТОВА Е ОБРАЗА НА ПЕТАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ! ХУБАВО ВИЖТЕ И ЗАПОМНЕТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ПЕТАТА ВЛАСТ! ЛИЦЕТО НА ПЕТАТА ВЛАСТ:))))

28.07 2015 в 22:09

положението се набозучи. честито на печеливште. дупе да им е яко на журналистите. шо ги предаде бе Каменов?!!! Нали беше велик "прилеп" или нещо подобно там ...

28.07 2015 в 10:11

Пеевски се размножава чрез пъпкуване.Доказателство - зурлата на Бозукова.

28.07 2015 в 09:05

Не ми било преса, най ми било свиневъдна ферма за зурлалисти.

28.07 2015 в 00:24

Леле майко юнашка ! Сега разбрах, защо точно ПИК се беше заел да популяризира геройствата на писателя -масон Димитър Недков, че той си беше от придворният и антураж. Какво ли не прави времето с хората, тя се освинила съвсем, а той........! Мале, мале,...от това по - големо нема, извън габаритен товар !

27.07 2015 в 21:49

Погледнете какво "интелигентно" излъчване, каква "дълбочина" на мисълта, каква тържественост...Ето такива бездуховни изчадия като тази мома днес се наричат"журналисти". Меркантилност, интереси, манипулации, шантаж, рекет...Това е посланието на тези медии и новата им собственичка. Тази дебелана и такива като нея сринаха всичко стойностно и ценно в журналистическата професия. Бозукова дори не може и да носи етикет, на който пише журналист. Кажете ми къде в България не са поставени подобни случайни и измислени хора. И като помислиш какви журналисти сме имали и днес тези подобия на хора ни гледат от портрета и пишат ли, пишат...Срам и падение! Народе, не чети за Бога.

27.07 2015 в 19:50

ДПС и Тоталитаризъм.

Поробиха ни братя с нашите пари. Съзнанието на стадото вече е тяхно.

"Който контролира информацията контролира съзнанието."

27.07 2015 в 18:20

Бездарната Бозукова, чийто вестник е пред фалит и е бил дотиран яко от КТБ, купила медии. Новият директор пък бил напълно непознатият Милен или Милан Николов, работил в ПИК. Сделката е на Пеевски, конците ще дърпа отвратът Недялко Недялков,а медийното облъчване в интернет ще стане страшно - манипулация, лъжи и рекет. Ако Бойко си мисли, че това отвтарително медийно монополизиране, което не спира, няма да му изяде главата, много се лъже. Добрата новина е, че на Пеевскси май ще му се случи нещо през есента. От най-лошите неща. Ох, да не дава Господ....

27.07 2015 в 18:12

ПОРАСНА И РАБОТАТА НА БОЗУКОВА, СНИМКАТА, ГЛЕДАМ МУСТАК СИ ПУЩА, СЕРИОЗНА РАБОТА, ТЪНЪК МУСТАК.
КАТО ОНУЙ БАНКЕРЧЕТО.

АМА НА ДРУГИЯ ШОПАР, ПЕЕВСКИ ДЕ -ТУЙ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ХАРЕСА, НАМЕК, ЕДИН ВИД. МОЕ Я НАКАРА ДА ОБРЪСНЕ МУСТАЧЕТО. ЖАЛКО.

САМО ДЕТО СЕ Е ПОДУЛА КАТО КАРБУНКУЛ. НЕКОЙ, ДА ВЗЕМЕ ДА Я БУЧНЕ В ШКЕМБАКА С ВИЛИЦА - КОЙ ЗНАЕ КАКВА ВОНЯ ЩЕ ИЗФЪШКА, ХА ХА, ХА, ХА, ХА, ХА!!!!

27.07 2015 в 17:50

Пеевски си преразпределя парцалите на подчинените си...