Най-щастливият ден от 2022 е 30 април

Лора Костова 28 април 2022 в 08:30 2442 0

Снимка unsplash

Астрологът Александрия Летман ни информира за едно важно събитие, което ще бележи края на месец април. Става въпрос за съвпада на Юпитер с ориентирана към любовта Венера в знака Риби на 30 април. Според експерта, това космическо събитие ще разпръсне добри вибрации навсякъде и ще ни направи особено щастливи!

Любов, запознанства, приятелства и придобиване на пари и други материални облаги – всичко това ще бъде подпомогнато от „юпитерианския оптимизъм“ в този паметен ден.

За да разберем защо този съвпад е толкова ценен, нека разгледаме значението на двете планети поотделно.

Венера е планетата на единството, хармонията и материалистичните цели, докато Юпитер е планетата на късмета, разширяването и изобилието, припомня Летман.

„Когато са в съвпад, техните планетарни енергии се сливат и резултатът е, че всички тези приятни сценарии получават космическия тласък, от който се нуждаят, за да се развият в реално време.“

Още причини, които обясняват защо най-щастливият ден през 2022 г. е 30 април:

„Венера процъфтява в Риби, където има свободата да се отдава на фантазия и да изразява безусловна любов и грижа. По същия начин реагира и Юпитер в Риби, тъй като този знак е традиционният владетел на планетата. Това означава, че не само една, а и двете планети ще бъдат на своето щастливо място в Риби по едно и също време, което допълнително ще увеличи цялата благоприятна енергия“, разказва астрологът.

Също така, на 30 април, връзката Юпитер-Венера ще формира поддържащ тригон с Плутон в Козирог, подхранвайки нашите амбиции и желание да поставим нуждите си на първо място.

Този вътрешен стремеж, разбира се, е неразделна част от късмета, който произтича не само от добрия момент, но и от умишлените ни действия.

„Тригонът към Плутон ни помага да изпитаме непоколебима вяра в себе си и да придобием мотивация за неотклонно преследване на най-големите си мечти, без да се задоволяваме с по-малко“, добавя Летман. „И когато го направим, е много по-вероятно да изживеем и да се насладим напълно на най-щастливия ден през 2022 г.!“

Как ще протече този ден за всеки един зодиакален знак?

Ето какво може да очаква всеки знак от най-щастливия ден през 2022 г., 30 април, и как да се възползвате максимално от цялата тази случайна енергия, според Александрия Летман.

Овен

Промяната в мисленето може да ви насърчи да насочите погледите си по-високо, тъй като тази връзка поддържа вашия 12-и дом на вътрешната психика. С тази енергия на щастливия ден всички типични бариери за действие, създадени от неувереност или външни проекции, ще се разрушат и ще бъдат заменени от желанието за бързо изпълнение на всички цели и мечти.

Телец

Вашите щастливи възможности могат да възникнат чрез случайно събитие, включващо приятел, познат или абсолютно непознат човек. Ако Телецът успее да поеме достатъчно от силата на Вселената, той ще изпита невероятен прилив на енергия и всички негови дела ще се развият по най-добрия възможен начин.

Близнаци

Близнаците може и да са известни с нерешителността си, но в този най-щастлив ден на 2022 г. те ще се почувстват уверени, оставяйки се да бъдат водени от инстинктите си. „Внезапно осъзнаване, свързано с дългогодишна мечта, може да ви отведе в нова посока, която ще ви донесе успех много по-бързо, отколкото сте очаквали“, предрича Летман.

„Най-вероятно това преживяване ще бъде свързано с работата, тъй като положителната връзка подчертава вашия 10-ти дом на кариерата, отваряйки широко вратата към вашите цели. „

Рак

В този ден можете да се почувствате вдъхновени да дадете приоритет на собствените си нужди, без да се притеснявате за ограниченията, наложени от другите. Когато Раците си позволят наистина да се наслаждават на живота и да го изследват, е по-вероятно да излязат от собствената си зона на комфорт и прозрат пълния си потенциал.

Лъв

Паричен тласък може да изравни финансовите ви спестявания в този ден. Срещата с хора, които искат да ви подкрепят /по умствен, физически или финансов начин/, ще облекчи натиска, който изпитвате в момента. Също така е много вероятно някои от тези връзки да изникнат ненадейно от съвсем неочаквани места. Добре е да се вслушате в интуицията си, защото така ще можете безпогрешно да различите тези хора, които имат истинска стойност за вас.

Дева

Направете място за малко любов в живота си! Съвпадът Юпитер-Венера подчертава вашия седми дом на взаимоотношенията, поставяйки основата за приказното партньорство, каквото напълно заслужавате. „Но независимо дали става дума за съществуваща връзка, която преживява подем или платонично партньорство, ще откриете, че хората около вас са започнали да разбират нуждите ви по-добре. За да получите тяхната пълна любов и разбиране обаче, ще трябва да отворите сърцето си.

Везни

Вашата естествена склонност към детайлите и високи стандарти, които сте поставили не само за себе си, но и за околните, са склонни да ви осигурят страхотен напредък в работата. На 30 април 2022 всичките ви усилия ще са напълно признати.
„Очаквайте положителни работни взаимоотношения, приток на нови клиенти или просто хора, търсещи вашето ръководство или опит“, казва Летман.

Скорпион

Скорпионите ги очаква сериозен изблик на креативност. Съвпадът подчертава вашия пети дом на забавление, удоволствие и иновация, затова можете да намерите нови начини да се вдъхновите и да инвестирате времето си в нещата, които наистина ви интересуват.

Ако сте творец, насочете това вдъхновение към нов проект - има голям шанс той да се превърне в най-успешният за вас!

Стрелец

Ще се почувствате подкрепяни и уважавани от близките си. С връзката, която активира вашия четвърти дом на семейството, ще се почувствате много по-уверени. Ще е чудесно да споделите позитивността си с други, които се нуждаят от точно от това в момента, независимо дали са от вашето пряко обкръжение или не.

Козирог

На този ден вашите идеи ще бъдат приети по най-добрия начин и добротата, която ще струи от вас, ще бъде взаимна. Хората ще търсят вашето напътствие или подкрепа. Не бива да се страхувате да изразявате смело позициите си и да влияете на околните, защото това ще е за добро.

Водолей

Неочакваните финансови печалби и ще ви помогнат да изтриете всякакви съмнения, които може да сте имали относно това дали успехът ще ви споходи или не. Важното е да не позволявате на вашата самооценка да попречи на потенциала ви да увеличите финансовото си състояние. „Животът не трябва да е изцяло борба и стрес, за да е възнаграждаващ“, припомня Летман.

Риби

Ще откриете, че вашата привлекателна личност привлича правилните хора и ви осигурява мечтаните преживявания. С други думи, всичко, на което се надявате, ще получите много лесно в този паметен ден.

За да се възползваме максимално от космическото събитие, Летман препоръчва на всички ни да не губим вяра в себе си и да си напомняме постоянно, че заслужаваме добри неща. И тогава те наистина ще се случат!

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!