Китайски хороскоп: Какво вещае Годината на Вола за всеки знак

OFFNews 07 февруари 2021 в 09:03 19041 0

Снимка Pixabay

2021 година в китайския календар е Годината на металния вол. Тя започва на 12 февруари.

Ето какво какво според астролозите означава тя за всеки от 12-те знака.

Плъх (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Хороскопът обещава щастлива година за Плъховете. Късметлийски са дните 5-и, 12-и и 25-и от месеците, както и целите март и декември. Кариерата става приоритет през тази година. Вероятно е да търсят и да намерят своята посока на развитие, особено през май, когато ще се появят нови възможности.

Към края на годината трябва да се пазят от спекулации - особено свързани с хазарт и недвижими имоти.

В любовта късметът също е на ваша страна, особено в началото на годината. Ако сте омъжени/женени, ще усетите хармония и искреност в отношенията. Ако не сте семейни, ще имате нужда от любов и страст, но ще трябва да сте търпеливи. Интересна среща се очертава чак в края на 2021 или началото на 2022.

Като цяло се радвате на отлично здраве. В началото на годината може да пренебрегнете някои сигнали на тялото си и да си докарате здравословен проблем.

Тъй като може да станете нервни, дори агресивни, използвайте физическата активност за намаляване на нервното напрежение.

Щастливи цветове: Жълто, кафяво

Числа: 5, 7

Месеци: Март, юли, октомври

Неблагоприятни месеци: Септември, декември

Вол (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Родените в Годината на Вола ще имат много добра година, особено по отношение на финанси и любов. Тази година им носи голяма промяна - за изясняване на лични и професионални въпроси.

Ще бъдат спокойни, ще се радват на хармония в личния живот и във всички важни партньорства. Усилията в работата ще донесат богата "реколта", стига да не действате на инат. Може да имате публични изяви и признание, да създадете приятелства, да започнете много по-интензивен социален живот. Ако излезете от границите на консервативната си нагласа и превключите на вълната на иновативно настроените, няма да пропуснете добри възможности.

В любовта имате възможност да започнете нова връзка - с човек от разширения ви социален кръг. Започналите вече връзки могат да прераснат в брак, а семействата, очакващи отдавна рожба, най-после да бъдат зарадвани.

Макар да имате желязно здраве, внимавайте с депресивните състояние и крайните емоции и ходете на профилактични прегледи. Обърнете внимание на дихателната система, гърлото, стомаха.

Цветове: Зелено, синьо

Числа: 8, 9

Месеци: Април, септември, декември

Неблагоприятни: Юни, юли

Тигър (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Щастлива година за Тигрите - година за развитие, за нови знания. Ще се ориентират към по-добър стандарт на живот и към духовно израстване и себепознание. Прекрасна година по отношение на здравето и на социалните и професионалните дейности.

С новите проекти ще ви липсват идеи и вдъхновение да продължите. Ако обмисляте смяна на професията, най-подходящ е юни.

Между юни и ноември е добре да наваксате с всички въпроси, които чакат разрешаване още от предната година. Между май и октомври ще се наложи да се съсредоточите върху дългосрочни финансови планове. Добре е да преразгледате ситуацията и ако е нужно, да направите промени. Внимавайте с ненужните разходи.

Ще похарчите много за ремонт и обзавеждане на дома. Изкушава ви и пътуване в чужбина. Добре е да изберете по-икономичен вариант.

Тигрите могат да се наслаждават на възможности за нови интимни връзки през цялата година. Ще преодолеят негативния опит от предходната година и ще разчитат по-добре на интуицията си. Може да се очаква нова стабилна сантиментална връзка. Въжможен е период на тревожност и разочарования, който да засегне връзката ви. Добра година за раждане или осиновяване на дете.

Здравето ви е добро, пълни сте с енергия. Но внимавайте с нервите, подхождайте към всичко с търпение, избягвайте конфликтите.

Цветове: Бяло, сребристо

Числа: 6, 9

Месеци: Януари, юни, октомври

Неблагоприятни месеци: Март, юли

Продължава на стр. 2

Страница на статията : 0102
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови