Китайски хороскоп: Какво вещае Годината на Вола за всеки знак (втора част)

OFFNews 08 февруари 2021 в 15:37 15488 0

Снимка pixabay

Кон (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Родените под знака на коня ще имат добър финансов успех. Годината ще бъде белязана и от вътрешни трансформации и разбиране на влиянието на миналото и детството върху живота.

Що се отнася до кариерата, годината започва с успех и постижения. Но е важно винаги да знаете къде да насочите усилията си, за да сте максимално ефективни. Помислете добре преди да инвестирате и харчете разумно. Монотонните занимания не са подходящи за представителите на зодията, само когато се случва нещо различно те са в стихията си.

Тъй като са любители на спорта и активността, представителите на зодията ще се радват на добро здраве особено през първата част на годината. В края на годината може да станат по-податливи на заболявания.

Годината няма да е най-щастлива в любовен план. За да се избегнат проблемите и неприятните ситуации е добре да обръщате повече внимание на партньорите си. Когато са във връзка, представителите на зодията са готови да се раздават много и понякога остават наранени заради прекаленото си себеотрицание. 

Цветове: лилаво, златно

Числа: 3, 6

Месеци: март, юни, декември

Неблагоприятни: юли, октомври

Коза (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Годината ще е особено важна за представителите на тази зодия, защото те ще имат възможност да се развият във всички сфери на живота. 

Бизнесът и парите няма да са силната страна на козите през 2021 г. Но за сметка на това те са чудесни творци, писатели, занаятчии и е добре да следват артистичните си желания за изява. В края на годината може да изгубят фокуса си и в резултат и пари, но добрата новина е, че вероятно ще успеят да довършат започнатите проекти. 

Годината ще е щастлива в любовен план. Представителите на зодията са много страстни и отдадени на половинките си, но все пак запазват и границата на собствените си нужди. Ако обаче не получават същата отдаденост и внимание, които те самите показват към партньорите си, може да се почувстват афектирани. 

Ведрата им природа може би е една от причините за доброто здраве на козите. Затова и стресът и напрежението могат да доведат до здравословни проблеми. Не пропускайте профилактичните прегледи.

Цветове: жълто, златно

Числа: 1, 7

Месеци: юни, септември, октомври

Неблагоприятни: май, ноември 

Маймуна (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Годината ще бъде успешна и под знака на духовното израстване. 

Представителите няма да пропуснат възможността да проявят своите таланти, амбиция и работен капацитет. Енергията им ги води и кариерата им ще върви гладко. За онези, които нямат работа, годината е подходяща за намиране на нова, при това добре платена. Възможно е да имат и странични приходи, дори да стартират собствен бизнес в края на годината, но е важно да са внимателни с излишните разходи.

Маймуните са чувствителни и изпълнени с живот и енергия и в любовта годината ще донесе късмет. За тези, които имат партньор, годината е подходяща за сключване на брак. А онези, които все още са сами, имат шанса да срещнат подходящата половинка.  

Представителите на зодията по принцип са здрави хора, винаги готови да покорят света. Но през 2021 е по-добре да се отдадат на спокойни занимания като тай чи или йога, за да успеят да намерят вътрешния си баланс, който да донесе физическо и емоционално здраве и стабилност. 

Цветове: розово, златно

Числа: 3, 7, 9

Месеци: август, септември, октомври

Неблагоприятни: юни, ноември

Продължава на стр. 2

Страница на статията : 0102
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови