Живите мъртви с неизлъчвани кадри преди премиерата на 11-и сезон (трейлър+снимки)

OFFNews Последна промяна на 18 юни 2021 в 15:15 2035 0

Снимка © 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved

Сериалът "Живите мъртви" се завръща с 11-и сезон по FOX на 23. 08. 2021 от 22,55 ч.

В предишния сезон на „Живите мъртви" нашите оцелели се сблъскаха с демони от миналото и се изправиха пред нови заплахи. Приятелства и връзки бяха застрашени от нарастващите щети от апокалипсиса.

Александрия е сериозно компрометирана. Останало е само бледо подобие на този дом и убежище, след касапницата и разрухата, нанесени от Шептящите. Сега всички, които живеят в Александрия, се борят да я реформират и да изхранят нарастващия брой жители. Сред тях са оцелелите от падането на Кралството и изгарянето на Хилтоп, както и Маги и новата ѝ група. В Александрия има повече хора, отколкото убежището може да изхрани и защити. Положението е много тежко, заради нарастващото напрежение, породено от минали събития. Между опустошените стени, желанието за самосъхранение заплашително расте и се надига на повърхността.

Оцелелите трябва да осигурят повече храна, докато се опитват да възстановят Александрия, преди тя да се е разпаднала като безброй други общности, през които са преминавали през годините. Но откъде и как? По-изнервени, измъчени и гладни от всякога, те трябва да намерят дълбоко в себе си силата и устрема да защитят живота на децата си, дори това да означава да загубят своя собствен.

Междувременно, без оцелелите в Александрия да подозират, Юджийн, Езекиел, Юмико и Принцесата все още са в плен на мистериозни войници, членове на мащабна и потайна групировка.

А ето и някои неизлъчвани досега кадри, част от „11 Седмици на разкрития до сезон 11": 

© 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved

© 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved

© 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови