Вижте новото видео на Innerglow към парчето Rising Sun

OFFNews 07 март 2018 в 16:21 2033 0

Една година след появата си на българската музикална сцена, момчетата от Innerglow са готови с най-новата си авторска песен "Rising sun" и клип към нея. Видеото беше представено в "Строежа". 

Групата, която е част от лейбъла Homeovoxmusic на китариста на “Остава” Георги Георгиев, представи пълен сет от авторски парчета и демонстрира специфичен музикален стил, какъвто липсва на българската музикална сцена.

Innerglow правят впечатление с модерното си звучене, силно застъпено електронно влияние, с поп, денс и фънк елементи, а вокалите са ярко изразени и мелодични. Бандата присъства със собствствен заряд и естествено излъчване и е истинско удоволствие да се видят и чуят на живо. Вечeрта започна с изпълнения на певицата VICK, която е още едно от откритията на Homeovoxmusic.

Innerglow са: Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Иван Даскалов – бас, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара. Четиримата млади музиканти създават собствени песни с различно и модерно звучене, а за краткото си съществуване привличат все повече вниманието на ценителите на качествената българска музика. Бандата вече има зад гърба си участия във фестивалите „София диша” и пловдивския „Капана Фест”, стъпиха на една сцена с “Jeremy?” и направиха множество клубни участия в София, Варна и Бургас.

На 10 март Innerglow  ще подгряват големият концерт на “Hayes & Y” в Sofia Live Club, а на 20 април ще ги чуем преди група “Остава” в столичния “City Stage”.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови