Papa Roach с първо гостуване у нас

Ивайло Анев 08 декември 2014 в 18:18 4438 0

Papa Roach ще бъдат част от Summer Chaos Festival

Калифорнийците Papa Roach се присъединяват към Summer Chaos Festival, който ще се състои на 16 юни 2015 г. на стадион "Лазур” в Бургас. Те ще свирят редом с дългоочаквините за много фенове Godsmack.

Предстоящото участие на Papa Roach на фестивала е част от световното турне в подкрепа на последния албум на бандата "F.E.A.R.". То ще стартира през януари 2015 г. от САЩ, през февруари бандата лети за няколко концерта в Австралия и Нова Зеландия, а месец по-късно започват и европейските дати.

Papa Roach е създадена през 1993 година в Калифорния. Фронтмен, основен композитор и емблема на групата е Джейкоби Дакота Шадикс, по-известен с псевдонима Коби Дик.

В началото на своята кариера групата определя стила си като ню-метъл и рап-метъл. Първият им голям успех идва с албума "Infest" /2000 г./, който за няколко месеца става тройно-платинен.

За своята над 20-годишна кариера до днес, Papa Roach издават осем албума, продадени в над 20 милиона копия по цял свят, а през 2001 г. са номинирани са наградата Грами в категориите "Най-добра нова група" и "Най-добър видеоклип" за песента "Broken Home".

Билетите за фестивала са в продажба в мрежата на Тикетпро. След приключване на промобилетите цените им са от 65 до 110 лева в зависимост от зоната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови