Марк Хамил: Люк може да е гей

OFFNews 05 март 2016 в 15:26 11236 18

Марк Хамил.

Марк Хамил, актьорът, който играе Люк Скайуокър в поредицата "Междузвездни войни", заяви, че героят му може да се окаже гей, тъй като сексуалността му е отворена за интерпретации, предаде "Гардиън".

Изказването на артиста дойде, след като режисьорът на седмата част Дж. Дж. Ейбръмс намекна, че в бъдещите епизоди ще се появят хомосексуални персонажи.

"Прочетох в интернет, че Дж. Дж. е много отворен към това. В онези години получавахме писма по електронната поща от феновете, но сега почитателите ни пишат и питат всякакви неща: "Тормозят ме в училище, страх ме е да призная какъв съм". Питат ме: "Може ли Люк да бъде гей?" Аз бих казал, че феновете могат сами да решат какъв е той. Ако смятате, че Люк е гей, значи е такъв. Не бива да се срамувате от това. Съдете за Люк по характера му, не по това кого обича", коментира пред "Сън" Хамил.

По-рано Ейбръмс заяви, че би било изключително тесногръдо да се смята, че хомосексуалността не би била част от вселената на "Междузвездни войни" в бъдещето. "Когато говоря за приобщаване към сериите, не изключвам гейовете, всичко се прави за приобщаването", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews