Марк Хамил: И мен ме накараха да загубя 23 кг., за да играя отново Люк

OFFNews 03 декември 2015 в 20:43 15011 5

Марк Хамил с Мики Маус.

След като Кари Фишър разкри, че е накарана да отслабне с 15 килограма, за да изиграе отново принцеса Лея в новия епизод на "Междузвездни войни", Марк Хамил, който играе Люк Скайуокър, разкри, че и той е трябвало да отслабне с 23 килограма, предаде "Гардиън".

Признанието дойде в интервю за списание "Ролинг стоун", където 64-годишният актьор разказва за участието си във филма.

"Вече внимавам какво ям, вместо чипс и понички - каза той, докато показва табла с плодове и зеленчуци - съм на диетата: "Ако е вкусно, не го яж". Хамил добавя, че в момента получава много комплименти за промяната си, което предполага, че преди явно е изглеждал отвратително.

Хамил през 2014 г.
Хамил сега.

"Те не искат да ме наемат цялата, а само 3/4 от мен. Нищо не се е променило, външността движи всичко. Работя в индустрия, където единствените важни неща са килограми и външност. Това е толкова неправилно, като нищо могат да ти кажат направо да се подмладиш, толкова по-лесно ще е", заяви колежката му Фишър в интервю, което излезе само ден преди това на Хамил.

"Междузвездни войни: Силата се пробужда" се очаква да излезе по кината в Англия на 17 декември, а в Щатите и в България - на 18 декември. Цените на черно за премиерните билети на Острова достигат до повече от 1000 долара за един.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!