Фенове: Сирио Форел се завръща в "Игра на тронове", имаме снимки

ОFFNews 10 юни 2016 в 19:05 10698 3

Сирио Форел в "Игра на тронове", държащ лазерен меч, добавен с Фотошоп от фенове.

Досега в шести сезон на "Игра на тронове" видяхме завръщането на двама персонажи, смятани за мъртви - Бенджен Старк и Хрътката, сега фенове вярват, че са разкрили появата на друг любимец, който не трябваше да е сред живите - Сирио Форел, пише "Индепендънт".

Треньорът по фехтовка на Аря Старк в първи сезон на сериала се смята, че беше убит, след като, въоръжен с дървен меч, предизвика на двубой един от кралските телохранители - облеченият в пълно снаряжение и с меч сър Мерин Трант.

Вчера обаче от HBO пуснаха няколко снимки от предстоящия да излезе тази неделя в САЩ (и понеделник у нас) осми епизод - "Никой", в които феновете съзряха сянката на Форел.

Има ли смисъл от това завръщане обаче? Не. Ще ни изпълни ли с превъзбуда - о, да. Нека да погледнем фактите:

Снимка: HBO.

Горната снимка показва Уейв, която очевидно преследва Аря, но кой стои зад нея? Силуетът определено прилича на този на Сирио Форел - къдрава коса, сходна форма на дрехите.

Снимка: b_walker08/megabreath/Reddit.

Освен това къдравият мъж е забелязан зад кадър на една от сцените на сериала, закрит от чадъри. Но дали наистина е той? Превъзбудата стигна такива нива, че актьорът Милтос Йеролему, който играе браавосеца, отговори в Туитър, използвайки емотикони - момичешка глава, меч, ужасено човече, череп.

Къдравият мъж, Аря и Уейв по време на снимки. Снимка: HBO.

Най-популярното обяснение, което феновете измислиха за евентуалното завръщане на Сирио, е, че той всъщност е Джакен Х'гхар, или Джакен Х'гхар е Сирио Форел.

Така и не видяхме смъртта на учителя по фехтовка на Аря, а ако той се окаже Безлик, това ще обясни защо дава на малката Старк толкова много втори шансове.

Ако теорията е вярна обаче, или пък се появи друга история, това само би повдигнало още въпроси, а сценаристите на "Троновете" съвсем ще се разкрият, че нарочно се водят по акъла на фенбазата, за да им се подмазва, както се случва в последно време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

11.06 2016 в 00:09

Аря е хубаво име за куче-две отворени гласни, една звучна съгласна, идеално е...

29585

2

Izalina

10.06 2016 в 23:28

Аз съм спокойна. Тоя Мартин докато ги кла, беси, главоряза и т.н. сега възкресява на общо основание :-)
Като си кръстих кучето (дето го нямам, хих) на тая малката бях сигурна, че ще я гледаме до последно ;) Начи седем сезона още не ни мърдат, мухахаха!

77927

1

El Commandante

10.06 2016 в 22:41

Тая малката ме разочарова много деба, толко тренировки, толко обучение при онея от оная кула с маските и най-накрая като първия балък да не се сети че като се издъни да отрови онаа актрисата, таа кучка ше я подгони да я преебе.
То убу си изрови ножката от камъните, ама бива ли така балъшки да се оставиш да те надупчат бе братче, като последен аматьор, пък ние такива надежди възлагаме на тебе...
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша