Трайчо Трайков изненада пловдивчани със соло на тромпет

ОFFNews 22 октомври 2016 в 09:56 9192 8

Трайчо Трайков изненада пловдивчани, като се включи с кратко соло на тромпет в концерта на „Акага“, който бе част от кампанията му в града под тепетата. Стотици посрещнаха кандидатите за президент и вицепрезидент на Реформаторския блок Трайчо Трайков и ген. Съби Събев в центъра на Пловдив, за да чуят вижданията им за функциите и ролята на държавния глава и да се насладят на музиката на една от най-популярните български групи.

„Пловдив е мой любим град. Пловдив е градът, откъдето са започнали много исторически процеси в България. Да не допуснем тук да се роди нова олигархична коалиция, над трупа на Пловдивския панаир и изгорелите Тютюневи складове - паметници на културата“, каза в обръщението си преди концерта Трайчо Трайков.

„Искам да сте наясно само с едно – Цецка Цачева и Румен Радев не са алтернативи, те имат един и същ произход. Те ще гарантират единствено зависимостта на държавния глава. Обратното – аз и ген. Събев Ви обещаваме, че имаме силата и свободата да бъдем независими. Доказал съм го с действията си, а не само с думите, които произнасям сега пред хората. Ако ни подкрепите с № 7, гарантираме, че да бъдем силни президент и вицепрезидент“, категоричен бе кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

6

Victimized

22.10 2016 в 14:50

Бъдещата американска първа дама едно време свиреше на саксофон да забавлява електората, не беше най-успешния им президент..

12135

2

jackotsenkite

22.10 2016 в 10:26

То и сега плевню надува US дудука и си "трайка".
Нищо ново под слънцето "трайчо".

13056

1

Какавидков

22.10 2016 в 10:19

Браво. Със тромпета към колзета.