Представяме Опълченците на ПП Глас Народен (част 4)

В няколко публикации представяме Опълченците на ПП Глас Народен, включени в листите за предстоящите избори на 11 юли 2021 г.

OFFNews 09 юли 2021 в 19:43 1950 0

Антон Андонов е водач на листата на ПП Глас Народен в Кюстендил и е втори в листата на 23 МИР София. „Юрист съм от Софийски университет "Св. Климент Охридски". Понастоящем се занимавам със строителство в областта на телекомуникациите, жилищно, специализирано (обекти от национално значение), метални конструкции, радарни инсталации“, казва Андонов.

Той заявява, че е влязъл в политиката, защото смята, че промяната, която желае, се корени във всеки един от нас. „За да променим системата и начина си на живот, първо трябва да променим себе си. Затова и реших да вляза в политиката - това е и част от моята лична промяна. Тъй като никога не съм искал да се занимавам с политика, но смятам, че не мога да обвинявам никого, докато аз самият не съм опитал да направя нещо положително по темата. ПП Глас Народен е отворена към млади хора и нови идеи. От години познавам и уважавам Председателя на партията като обществена личност. Имам доверие в него персонално, както и в ПП Глас Народен, която не ме е подвела през годините“, казва още Антон Андонов.
По думите му най-важните приоритети са положителният демографски прираст; образованието; реформата на държавната администрация; реалната отчетност на разходваните средства от бюджета; подпомагането на бизнеса; контролът върху качеството на хранителните продукти и водата; повишаването на качеството на въздуха в големите градове.

„Смятам, че всички от изброените, са както от първостепенна важност, така и взаимосвързани, по такъв начин, че не може да променим което и да е, без да обърнем внимание на другото. В допълнение вярвам, че за да се превърнем в проспериращо общество е нужно както повече прозрачност в управлението и възможност за обществен контрол, така и на лично ниво - образованост и съблюдаване нашето собствено поведение и действия“, казва Андонов.

„Казвам се Мартин Ганчев Минков и съм Опълченец от ПП Глас Народен. Опълченец съм, защото се опълчвам на новите ценности, които се опитват да ни наложат“. Това казва при представянето си кандидат съм за народен представител и водач на листата в 7 МИР Габрово.

„Заявявам твърдо, че не желая децата ми да изучават подменена и пренаписана история, да приемат чужди ценности, да са чуждопоклонници, да вярват, че има трети пол. Опълчваме се и срещу дългогодишния полочен модел на управление на България. Не се стремим към бързо влизане във властта, а към постоянни и целенасочени действия за постигане на национално самосъзнание, политическа образованост и активност, към запазване на духовните ценности“, допълва още Ганчев.

Той е роден през 1980 в Габрово, но живее в Севлиево. Завършил е средно специално образование - "Технология на машиностроенето" в Професионална гимназия по механоелектротехника „Ген. Иван Бъчваров“ – Севлиево и висше образование инженер-магистър специалност "Технология на материалите и материалознание" в Технически университет - Габрово. Работил е като монтажник на модули за кораби. В момента работи като инженер-проектант в частна севлиевска фирма.

Водачът на листата в Бургас Венцислав Ташев е роден в морския град, там е израснал, но сега живее в Божурище. Завършил е висшето си образование в Академията на МВР и в Бургаския свободен университет със специалност Публична администрация. Занимавал се е с подбор и обучение на кадри, планиране на мисии и ръководене на полицейско антитерористично звено в Косово. „След Косово напуснах МВР с болка, но и с удоволствие, защото реших да се развивам в друга сфера. В момента съм застархователен експерт за една от най-големите компании в света. Работя с удоволствие и отглеждам трите си деца. Семеен съм“, разказа Ташев.

„Ако вяряваш в демокрацията, освен да гласуваш, трябва да можеш и да променяш нещата, а начинът това да се случи е, ако направиш тази крачка“, казва Ташев в отговор на въпрос защо е влязъл в политиката. Венцислав Ташев е в листата на ПП Глас Народен и за 26 МИР София област.

Георги Върбанов

Роден е в гр. Дългопол. Средното си образование е завършил в механотехникум, а висшето – във Военнотранспортно училище със специалност Транспортно строителство. Работи като строителен надзор по железниците от 15 години. Разведен е, с две деца.

„Реших да се занимавам с политика, защото съм фен на Светльо и съм против партиите на статуквото“, заяви Върбанов. Той е кандидат за народен представител в 25 МИР София.

Даниел Пулов е роден през 1985 г. в град Долна Оряховица. Завършил е Строителния техникум в гр. Велико Търново със специалност Строителство и архитектура. Има и допълнителни специализации в насоката. Той е строителен предприемач с над 15 години в бранша, занимава се със земеделие и ресторантьорство.

Даниел е втори в листата на ПП Глас Народен 4-ти МИР - Велико Търново.

Моника Константинова е родена в Ловеч на 25 Март 1982 година. Завършва Езикова гимназия в Ловеч с профил испански и английски език. Следвала в НБУ – бакалавърски програми „Икономика“ и „Естествени науки“.

В периода 2001-2016 г. е живяла и работила в Испания, Великобритания, Белгия и Люксембург, като лингвист и преводач (общува свободно на 4 чужди езика, 2 от които на професионално ниво, а с 3 ограничено, но с удоволствие); офис администратор/ организатор на фирмена дейност; сертифициран HazMat специалист (обработка, съхранение и транспорт на опасни стоки) и чертожник на CAD-базирани програми.
В момента администрира (от дома си в Ловеч) офис на британска фирма, базирана в Оксфорд.

Има разнообразни хобита и интереси: бойни изкуства, хокей на лед, катерене, плуване, латино и народни танци, обработка на фото и видеосъдържание, дизайн на занаятчийски произведения, пирография, настолни игри и други. Член на Менса от 2005г.
„Често ме питат защо съм се върнала да живея в България – простичкият отговор е, че някога заминах заради естественото любопитство да видя света, но никога не съм имала намерение да се установявам в чужбина за постоянно“, казва Моника.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови