Представяме Опълченците на ПП Глас Народен (част 1)

В няколко публикации представяме Опълченците на ПП Глас Народен, включени в листите за предстоящите избори на 11 юли 2021 г.

OFFNews 08 юли 2021 в 19:23 2611 0

Лидерът на ПП Глас Народен Светослав Витков е завършил Софийска математическа гимназия и Икономически университет София. Фронтмен на Хиподил и Светльо&the Legends. Автор на 6 книги, телевизионен водещ, носител на 4-ти дан карате в стил шито рю. Има промоутърска компания организирала най-големите български рок концерти в Арена Армеец и Зимен дворец. Кандидат президент през 2011 г. Създава партия Глас Народен през 2013 г., участвала на всички последващи избори.

„Защо Опълчение? Самата дума: “Опълчване” - означава да се противопоставиш твърдо… В Глас Народен сме доброволци. Не ламтим за постове и власт, затова и не играем на заплетеното “голо” хоро в българската политика. Не спазваме “тясна” политическа линия, нямаме “стари к… адри” в редиците и зависимост от архитектите на статуквото. Нямаме медии и политически “чадъри”, външно и вътрешно финансиране…, но имаме обща цел:

Противопоставяне на порочното 30-годишно управление в страната ни, облагодетелстващо единствено кастата на управляващите и обръчите около тях. Имаме търпението и силата да чакаме, докато Ви писне да ви “оправят” едни и същи тарикати и мекеретата им. Какво друго ни остава да бъдем… освен Опълчение?“, казва Витков.

Веселин Белоконски е кандидат за депутат във Варна. Роден е в София през 1974 година. Завършил е висше образование в ТУ София с професия Машинен инженер. От 2015 е учител по практически дисциплини в Професионална Гимназия по Селско Стопанство "ЗЕМЯ" гр. Провадия, обл. Варна. Към момента живее в с. Осеново, общ. Аксаково, обл. Варна.


„С ПП Глас Народен съм от основаването, а през 2014 съм участвал като неин кандидат за народен представител в 43 НС. Когато имам честта да съм в НС ще работя за връщане на доверието в образователната система. Отмяна на делегираните бюджети и израстване на достойно поколение с висока образованост. Ще работя за повишаване доходността на работниците с намаляване на данъчната тежест на работодателите. Ще работя и за повишаване на пенсиите. Знам, че задачите са трудни, но КОЙ ОСВЕН НАС?“, казва Белоконски.

В листата за Варна е и художничката Искра Димирова. В момента тя се занимава с изкуство и пчеларство. „ПП Глас Народен е каузата, в която вярва и за която се боря. Влязох в политиката, защото и да не искаш да се занимаваш с нея, тя се занимава с теб“, казва Димитрова.

Венцеслав Петров е кандидат за депутат във Варна и Добрич. Роден е в Добрич през 1977 година. Завършил е Медицински колеж „Асен Златаров“ – Бургас със специалност Рехабилитация и НСА „Васил Левски“ със специалност СПА култура и източни аква практики /SPA & Wellness management/. Работи в УМБАЛ „Света Марина“ и Студио S.

Създател и вокалист в група „Компрометарна конспирация“ от 1999 година и пише всички текстове на песните.

„Влязох в политиката, защото ми омръзна да ме лъжат, мачкат и ограбват. Избрах ПП Глас Народен, защото тази партия предлага най-адекватни решения за управлението на България. Ако вляза в парламента ще работя за повишаване качеството на здравеопазването и околната среда в страната“, казва Петров.

Ангел Ангелов също е роден в Добрич, но през 1979 година. Кандидат е за народен представител в листите на Добрич и Силистра. Завършил е ВИНС – Варна със специалност Маркетинг и Великотърновският университет със специалност Педагогика. Работи като учител по икономически дисциплини. Бил е общински съветник в община Добрич.

Водач на листите в Ловеч и Плевен е Росен Костов. Роден е през 1978 г. в Ловеч. Завършил е средно образование в Езиковата Гимназия в Ловеч, а висше – в ТУ Габрово със специалност Компютърни системи и технологии. Работи като Уебдизайнер. Женен, с две деца.

„Глас Народен, според мен, е единствената алтернатива на безпринципното 30-годишно управление на България. В парламента бих работил за прозрачност на управлението, подпомагане на малкия и среден бизнес (като гръбнак на икономиката) и промяна на здравния модел“, казва Костов.

Водач на листата в Шумен е Борислав Маринов. Роден е в Шумен и е на 42 години. Маринов е в листата на кандидат-депутатите във Враца.

„Завършил съм - бакалавър Стопанско управление и магистър - Финанси и банково дело. Искам промяна на сегашния политически модел,която включва носене на лична отговорност от избраните в парламента“, казва той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови