Петър Москов: Всеки глас за скъсване с миналото и битка с новия комунизъм ни дава сили и ни приближава към победата

OFFNews 09 юли 2021 в 09:43 2224 2

Дясното е силна държавност, която гарантира на гражданите качествено образование за децата и модерно здравеопазване, ред, законност и справедливост, икономическа свобода на малкия предприемач, защита на ценностите и сигурността на семейството, гарантира защита на частната собственост и свободата на личността и на изразяване.

Дясното гарантира защита на децата ни от посегателствата на модерни леви култури, които се опитват да подменят правото ни на живот и свобода с измислени, насилствено налагани ценности. Дясното гарантира, че парите ни ще отиват за грижа за възрастните и слабите, за грижа за хората с увреждания, а не да издържаме отказващи да работят и малцинства. Дясното гарантира, че тези 1,5 млрд.лв, които сега държавата харчи за „интеграция” на неграмотни безработни ще отидат за пенсиите на нашите родители. Това е дясното.

Сега живеем в коренно противоположна държава и това е заради отказа на старата българска десница да следва без компромис десните ценности, и се превърна в паравана за изпълнението на целите на тези, срещу които беше призвана да се бори – комунистическата номенклатура и нейните наследници. Зад този параван те превърнаха политическата си власт в икономическа, а милионите вдъхновени от промяната българи – в икономически емигранти и носталгици по миналото.

Национално обединение на десницата е единствената дясна алтернатива на тези избори. И първата битка, която стои пред нас е битката за скъсване с влиянието на миналото върху модерната ни държава, битката със старите комунисти и влиянието им днес. Защото причината за всички големи проблеми пред България е това пагубно за демокрацията и свободната икономика влияние.

Втората голяма битка е срещу новите комунисти. Срещу агресивния им дневен ред за унищожаване на националната идентичност, потъпкване на истинските човешки и християнски ценности, със смачкване на свободния, икономически независим и горд гражданин още на ученическата скамейка, от една мразеща го държава. Тази враждебна към свободния човек държава, под лъжливото алиби ”социална”, всъщност отглежда на гърба на работещите хора удобни неграмотни и безработни, но послушно гласуващи малцинства.

Тези две битки трябва да спечелим, за да настъпи истинска промяна.

Националното обединение на десницата е единствената политическа сила, която застава зад този дневен ред.

Лустрация – категорично, безкомпромисно прекъсване на финансовата, медийна и законова основа, на която се държи и се възпроизвежда този тумор и неговите метастази в обществото ни. Това, което направиха другите държави от посткомунистическия блок и вече измерват богатствата на бизнеса и гражданите си с останалите западни икономики. Нито една от останалите политически сили не желае и не може да изпълни тази задача, защото са генетически свързани с този модел и политическите им ръководства са точно тези, които подлежат на лустрация. Тяхната цел е достъп до нашите пари, а не истинска промяна.

Националното обединение на десницата е оръжието в ръцете на тези хора, които мислят, че трябва да се атакува фундамента на старата и новата левица. Че трябва да се спрат не просто каналите, по които тези хора ограбват парите ни, но да се разруши цялата, изграждана десетилетия машина за поддържане на власт – финансиране, медийно влияние, съдебна защита.

Всеки глас, даден на миналите избори за обещаваната от всички политически партии промяна се превърна в глас единствено за 80 нови секции в Турция.

Глас за безкомпромисно скъсване с миналото и за битка с новия комунизъм не може да бъде загубен, защото ни дава сила и ни приближава към победата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

09.07 2021 в 10:11

Пепи Белото е изпаднал в психеделична еуфория....От един простичък,обикновен човек започна да се превръща в шут....кой знае докъде ще го доведе белият прашец...
 
X

Да помогнем на украинските деца!