Каракачанов: При нужда трябва да отблъснем мигрантите със сила

OFFNews 12 октомври 2016 в 17:08 9587 8

Красимир Каракачанов.

"Ако правителството реши да заселва трайно нелегални мигранти на територията на страната, то пада и си отива", заяви кандидатът за президент на „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" Красимир Каракачанов в Кюстендил, цитиран от "Фокус".

Според него нелегалните мигранти трябва да бъдат отблъснати със сила, ако се опитат да нахлуят в страната ни. Също така е редно да се направи промяна на „Дъблинското споразумение”, а ако европейските политици не са съгласни с това, то Народното събрание да го отмени едностранно.

„Ние не се противопоставяме на тези хора, защото не са българи или защото имат различен цвят на кожата, ние се противопоставяме на тяхното настаняване поради съображения, свързани с националната сигурност на страната”, заяви патриотът.

Каракачанов обеща, че ако стане президент, веднага ще свика Консултативен съвет по национална сигурност, на който да бъдат обсъдени по-тежките мерки за защита на границата ни от мигранти. В случай, че това предложение не бъде прието, то ще се инициира и референдум.

Лидерът на ВМРО също така застъпи идеята за връщане на наборната военна служба, като всички пълнолетни младежи трябва да минат на 6-месечно военно обучение.

„За да се допълнят възможностите на Българската армия, трябва да се въведе наборната служба, военното обучение в училищата, а за неграмотните младежи да има 12-месечна алтернативна служба под формата на трудово-образователна повинност”, заяви Каракачанов.

Той посочи, че нито един български офицер няма да бъде повишен в звание, ако няма необходимите качества за това.

„Крайно време е български офицер, който е влязъл в армията, да мисли за службата на родината, а не да мисли как ще вземе 20-те заплати и генералската пенсия, а накрая ще отиде да се кандидатира за президент, депутат или селски кмет”, заяви Каракачанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12005

4

Filip12

12.10 2016 в 18:16

Подводницата на ГЕРБ. Само един независим кандидат има ... това не си ти Карак

7506

3

Целта е да ни отблъсне от Европа и да ни блъсне в новото ВСеСеРе.

13056

2

Какавидков

12.10 2016 в 18:08

Ибати кухата агентска кратуна.
Може и да ги отблъснем времено, ако се стигне до там, ама само пълен кретен може да го изтърси публично.

15914

1

поп Дръвчо

12.10 2016 в 17:46

А може ли силово да отблъснем кретени като Каракачанов от медийното пространство?