Германски евродепутат подкрепи Каракачанов за изборите

ОFFNews 10 октомври 2016 в 16:44 3470 1

Арне Герике.

"На България е нужен президент, който работи за сигурни външни граници на ЕС и контролируема политика за предоставяне на убежище. Красимир Каракачанов заслужава Вашия глас", заяви германският евродепутат Арне Герике.

Той изрази пълната си подкрепа за кандидата за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов, съобщи национална телевизия „България 24“.

Пред медията Герике, който е част от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент и член на Комисията по заетост и социални въпроси, заявява, че с кандидатурата на Красимир Каракачанов ВМРО издигат човек от народа за народа.

"Човек, който аз лично ценя като добър приятел", допълва той.

България е важен европейски партньор – особено в тези трудни времена. Това трябва да остане така. Заради това подкрепям Красимир Каракачанов. Страната ви се нуждае от президент с ясно разбиране и остър поглед за важните неща. Президент, който работи за сигурни външни граници на ЕС и контролируема политика за предоставяне на убежище. Президент, който се бори за правата на работниците и за насърчаване на малките и средни предприятия. Президент, който защитава християнските ценности и се бори за интересите на семействата както на национално, така и на европейско ниво. Президент, който иска силна държава, без да поставя под въпрос конструктивната ѝ роля в ЕС", посочва евродепутатът.

"Красимир е олицетворение на този образ. Заради това той има моята подкрепа, той заслужава вашия глас", отправя своя призив Арне Герике.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови