Христо Иванов отговаря на Борисов: Бойко, не кълве

OFFNews 12 ноември 2021 в 12:00 3102 0

Снимка FB/ Да, България, стопкадър

"Бойко, не кълве", заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов във фейсбук видео на живо от Варна, където формацията закрива предизборната си кампания.

Така той коментира думите на Борисов, че "Демократична България" била естествен партньор на ГЕРБ. Иванов беше беше категоричен, че ДБ няма да участва в управление с ГЕРБ и ДПС.

Изказването му е по повод новите медийни изяви на бившия премиер, на когото вчера беше посветен целият епизод на "Лице в лице" по бТВ, а днес в сутрешния блок на НОВА ТВ беше излъчено 36-минутно интервю с него. Съпредседателят на ДБ коментира, че другите политически лидери нямат подобни ексклузивни интервюта и на тях не се дава такова време.

Той заяви още, че прокуратурата е зависима от бившите управляващи, като доказателство за това е решението на прокуратурата да не разследва снимките с пълното чекмедже, за които се предполага, че са от спалнята на Борисов. 

В сряда Иванов подаде сигнал в прокуратурата и за новите снимки. Това се случи малко след като тя се самосезира, което той определи като опит проблемът да се "замете под килима".

Съпредседателят на ДБ съобщи още, че представители на коалицията ще внесат предложение в ЦИК за извадкова методика за контрол на софтуера. По думите така няма да има съмнения, че машините са "пипани", каквито твърдения направи Борисов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews