Гарантът за ново българско възраждане е Красимир Каракачанов

ОFFNews Последна промяна на 24 октомври 2016 в 17:10 3838 4

"Трябва да ударим всички палячовци, които всяка сутрин се чудят пред кое посолство да клекнат, да изкарат някой лев и на кой чужденец да се подмажат. Гърбовете им станаха под прав ъгъл от угодничене на чуждите господари. Няма време вече. Имаме нужда от ново българско възраждане".

С тези категорични думи започна речта си евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на посещението на Красимир Каракачанов и Явор Нотев в Русе.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев бяха посрещнати с хляб и сол, бурни аплодисменти и възгласи „България“, „Победа“ и „Русенец- президент“. Двамата бяха съпроводени до голямата зала на театъра в града от момичета с народни носии и момчета с четнически униформи. В деня, в който ВМРО чества 123 години от основаването си, патриотите показаха, че са обединени и повече от всякога са решени да се преборят със статуквото, за да върнат България, честта и достойнството на българите.

На срещата присъстваха и заместник-председателят на ВМРО и депутат Искрен Веселинов, организационният секретар на ВМРО и депутат Юлиан Ангелов, евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, съпредседателят на „Народен съюз“ Румен Йончев, лидерът на АТАКА Волен Сидеров, заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев, представители на „За честта на пагона“ и др.

"Местан призова всички „системни партии“ да се обединят срещу националистическата опасност. Ние сме тази опасност. Ние сме опасност за онези, които 25 години мачкаха България. Ние сме опасност за онези етнически партии, които смятаха, че пътят на България минава през Босфора. Ние сме опасност за онези, които продават българските национални интереси и се интересуват само от своята изгода", заяви пред стотиците русенци Красимир Каракачанов.

Той потвърди, че обединените патриоти за опасност за тези „системни партии“, които 25 години ограбваха България, 25 години системно унижаваха българския народ и го докараха дотам, че днес българите взимат най-ниските пенсии в Европа, че българите са с най-високия процент на смъртност в Европа, с най-нисък процент на раждаемост.

"Цели региони на страната са залети от битова циганска престъпност, корупции по високите етажи на властта. По всички тези показатели ние няма от какво да се гордеем. Тези системни партии го направиха. Ние искаме да разбием тяхната система и да покажем, че алтернатива има", продължи емоционално Каракачанов.

"Нищо не е загубено, докато сме живи. Нищо не е загубено, докато вярваме в България. Нищо не е загубено, докато имаме шанс да изразяваме мнението си. Затова призовавам на 6 ноември всички родолюбиви българи – излезте като един. Преди това всеки от Вас нека убеди максимален брой хора да гласуват. Нека покажем, че ние не сме покорната рая, което очакват от нас. Ние не сме народът, който ще си седи вкъщи, а през това време с купените цигански гласове, вотът на етническите партии и корпоративния вот ще определят за пореден път кой ще ни управлява и кой ще бъде президентът на България. Това не трябва да го позволяваме", категоричен бе Каракачанов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7827

4

Victor Dachev

25.10 2016 в 10:27

Това не е много сигурно отокакто пристана на Капута при предишните избори.
Инче това със секциите беше действитлено много интересно. Изселниците в Турция дето живеят компактно си организираха и транспорт за всеки и нямат проблем. Обаче двата милиона български бежанци по света (и особено Северна Америка и Лондон) ще имат проблемче.
Ако бях турчин поне щях да имам ясен кандидат.

7751

3

Big Smile

24.10 2016 в 20:46

този единственото, с което може да се похвали е, че е хетеросексуален....
Viva SpacePlatinum HD!!!

12193

1

SC

24.10 2016 в 19:21

Много готин виц сте сложили за заглавие.