Борисов: Рашков е като стръвница - където има алкохол, ще го намери (видео)

"Ако заровите горе една дамаджана, право там ще отиде"

OFFNews 04 юли 2021 в 18:29 10245 5

Управляващите правят акции с дъх на миризма на алкохол, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в местността Костина край Рибарица.

Намерили шишета, миришели май на алкохол. Бойко Рашков какво да намери човекът? Той е като мечка стръвница, където има алкохол, ще намери. Ако заровите горе една дамаджана, право там ще отиде. Плашат Ви, защото не им се иска да имат опоненти. Така е било навремето, така искат да го направят и сега. Само че, ето има медии, да снимат как изглеждат мутрите. Има ли един, като ги гледате тези хора? Учители, лекари, работници…, каза Борисов.

Очакваха да ни сгънат, само че партията излезе по-силна от всички до сега. Защото досега сме се борили да управляваме. Искали сме да си направим „Хемус“, да си направим „Марица“, „Струма“. „Тракия“, „Люлин“ и всичко останало. Те го отнемат за дни. Въпросът сега е за демокрацията дори. Да се избавим от този страх, който на Радев четниците се опитват да внушат. Никак не са за подценяване, защото са рядко подли хора, опасни хора, твърди председателят на ГЕРБ.

"Ще фалшифицират изборите"

Борисов е категоричен, че като гледат пълните зали на ГЕРБ и как се събират хората навсякъде в България, ще фалшифицират изборите:

„И ще ги фалшифицират не по някакъв друг начин, а през машините. Ще Ви слагат наблюдатели на метър и половина-два, за да гледат кой за кого гласува и да стресират хората. Това е недопустимо, защото има тайна на вота. Като висиш на главата на един човек, той се притеснява. Особено тези, които не са работили с машини. Какво става тогава? А и вече разполагат с кодовете на машините. Нарушиха абсолютно всичко“.

Самият Радев каза, че е редно да се броят разписките в урните и за коя партия са. Защото машината може да си напише каквото иска. Холандският премиер каза, че са ги махнали машините, точно защото хората се съмнявали в това. А немският парламент и Конституционният им съд категорично забраниха такъв вид гласуване. Единствени в Европа сме ние. Това е единственият шанс да победят ГЕРБ. Само че проблемът е, че дали сме първи, втори или пети на хартия, хората са с нас. Направеното е толкова много, че не можеш да го зачеркнеш, твърди Борисов.

Сега срещу нас нямаме реален противник. Слави Трифонов за две кампании се е показал веднъж с отбрани студенти в Пловдив. Ако им видите брошурите какво ще правят, те са за втори курс студенти. По нито една важна тема те нямат решение. Да не говорим за другите партии. „Да, България“ ги интересува само кой ще е главният прокурор и ако може да е Христо Иванов, кампанията им ще приключи веднага. Той това го искаше, цял живот мечтае да е главен прокурор. Другите мечтаят да са премиери, министри, кметове, да покажат нещо, той иска само това. Да може да обвинява. И нали видяхте какво стана на Росенец? Каква уйдурма си направиха с ДПС? И сега някой ми каза, че май пак са върнали НСО на Росенец. Той не ходи вече там. С Данчо си говорят в парламента, шушукат си. Никой не ги закача ДПС, вече са готини, каза председателят на ГЕРБ.

"Сякаш тези хора, които уволняват, не са живи същества"

Аз съм голям оптимист. Доста работа свършихме, но истината е, че и поомръзнахме. Все ние, все ние, нормално е човек да си каже, няма ли и по-добри? За радост служебното правителство показа колко са добри. Колко са специалисти? И само в едно нещо направиха различно от нас - защото за външната политика, финансовата политика, влизането в Еврозоната, всичко потвърдиха - това е уволнението на хората. Сякаш тези хора, които уволняват, не са живи същества. Сякаш нямат семейства, нямат роднини, нямат деца. А това е поголовно навсякъде. На Мая Манолова дъщеря й работеше в Министерски съвет, още работи. Зет й работеше там. Не сме пипнали никой. На Драго Стойнев сестра му, и то на високо ниво в митниците си е до ден днешен, заяви Борисов и добави, че ГЕРБ никога не е правила такива неща.

"Ще му замирише на Бойко Рашков първо нещо на алкохол"

Башибозук навсякъде пратили, полицаи, момчетата не са виновни, но навсякъде е пълно с жандармерия, с полиция, да плашат хората. И накрая излезе, че имало дъх. Ние повече от всички искаме да има ред на изборите, защото не ни е приятно някой да купува гласове. От нашата партия един лев не сме дали за избори, извън официалните. И много искам да внимавате да не Ви подхвърлят, обърна се към симпатизантите председателят на ГЕРБ.

Той предупреди местните структури "много да внимават, защото управляващите виждат, че нямат какво друго да направят на ГЕРБ, освен да измислят нещо такова".

Ще му замирише на Бойко Рашков първо нещо на алкохол, после нещо на 20 лева… Намерили две банкноти по 20 лева. Това просто ако не е трагично, щеше да е много забавно, каза още Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

5

Стефан

04.07 2021 в 22:53

Ми, щом има нюх - ще намери не само алкохола, ми и фалшивите бандероли.
Напомни ми кой, и в чия полза ги печаташе.

12121

3

Иван Биков

04.07 2021 в 22:45

Да минават вече изборите че ми писна от глупостите на тиквонии, даже не е и смешен вече