Борисов от Симеоновград: Намираш гол мъж в гардероба, пък ти обясняват, че е за резервни части

Във вторник завеждам дело срещу Рашков за "мойта банка", обяви лидерът на ГЕРБ

OFFNews 07 ноември 2021 в 11:41 7985 4

Като няма да правят нищо с тези 228 машини, защо са в този склад. И защо държавата ги пази. Единственият гарант сега е министър Бойко Рашков. 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Симеоновград. На ГЕРБ са дали 2 машини до 22 номер да обучаваме хората как да гласуват. Какво да ги обучавам, как да гласуват за Румен Радев ли? Все едно да взема половинета камера и да ви кажа обучавайте го да снима, обърна се Борисов на журналистка 

Влизаш в гардероба и намираш гол мъж. После ти обясняват, че той е гол, защото е беден, ама е за резервни части, ако ти потрябват, обясни лидерът на ГЕРБ казусът с наличните 228 машини, собственост на Сиела норма. Били сме аналогови, дебелаци, защото ги хванахме, заяви Борисов. 

Във вторник ще заведа дело срещу Рашков. Не казва коя е мойта банка, през която са преведени милиони. Било следствена тайна, ама ти си казал всичко, каква следствена тайна, каза още Борисов. 

В моя дом не са намирани пари, нито списъци с хора, гласовете на които съм щяла да купувам. Намериха 120 лв. и монети в джоба на мъжа ми. Ние от 20 години сме по избори, намериха таблица с резултати от предишни избори на различните партии, заяви кметът на Симеоновград Милена Рангелова, като коментира  акцията на полицията срещу купуване на гласове в града. 

Това е тактиката на Радев, пък излиза Рашков да отклонява вниманието от хаоса във всяка сфера, заключи Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1215

4

Lyubo

07.11 2021 в 16:23

Тоя върти-сучи и все за оная работа си мисли!
Нали и на Доналд Туск се беше изповядвал за " човешките си потребности" !