Quantcast

Бареков преговаря с ГЕРБ, ДПС и "Атака" за правителство

ОFFNews Последна промяна на 06 октомври 2014 в 11:09 6972 24

Николай Бареков

Снимка ББЦ

„България без цензура“ ще излъчи преговорен екип за съставяне на правителство, съобщиха от пресцентъра на партията. На първото събиране на парламентарната група на партията лидерът на ББЦ Николай Бареков е заявил, че партията се очертава като сериозен фактор в следващия парламент.

"Ние сме за това да бъде направено възможно най-скоро управляващо мнозинство и правителство съобразно конституционните срокове и необходимата прозрачност", допълни Бареков.

Той призова политиците да оставят на страна личното его и личните пристрастия. „Готов съм да седна с всеки на една маса, стига това да стане пред медиите. Готов съм да преговарям с Борисов, Сидеров и Местан“, посочи лидерът на ББЦ.

"Ние, политическите лидери трябва да се смирим и да си сложим егото зад вратата. Трябва да направим крачка назад, за да направи народът две крачки напред. Този парламент отразява настроението в обществото такива каквито са те. Вижда се, че има повишена тревожност от страна на народа към случващото се в българската политика през последните две години", допълни Бареков.

"Всички политически лидери трябва да направим крачка назад. Това ни бе подсказано по един категоричен начин от избирателите. Кабинетът трябва да има ясна политическа подкрепа на основа приоритетите на България като европейска държава и евроатлантически партньор. Много са важни са и реформите в областта на икономиката, здравеопазването и енергетиката. Кабинетът трябва да бъде излъчен от парламента", категоричен е Бареков.

Според него ниската избирателна активност се дължи на партиите, които са управлявали страната през последните няколко години.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.10 2014 в 02:50

Тоя педал от минута на минута си мени мнението - лъже по-неумело от 9 годишно циганче. Палячото нямаше уж да преговаря с неевропейски партии... смешник

06.10 2014 в 14:57

Барека първо да влезе в НС, щото има голяма вероятност при изчислението на мандатите да не успее, както се случва с Волен

06.10 2014 в 14:05

Ще преговаря и с дявола, ако трябва само и само да се закрепи в това НС, щото кой ще му финансира втора такава скъпа кампания.

06.10 2014 в 13:29

"Ние, политическите лидери..." - леле, Боже. Ти си лидер само на една шепа платени неграмотни мангали, бе Дудук.
Една платена отрепка, нищо повече!

06.10 2014 в 13:12

Специално големият лидер и политик Бареков трябва да направи още една крачка напред към пропастта. И къде е таблета ми? Къде са зъбите на баба ми?

06.10 2014 в 13:00

Гласуваш за Атака - получаваш Доган Местан и цялото ДПС.
Не е като да не е било. ДПС повече от година управляваше заради подкрепата на Атака при състявяне на турско-червения кабинет Орешерски.
Гласуваш за Герб - получаваш минимум 10 зам.министри с турски имена /вж.изявление на Борисов/
Гласуваш за РБ - получаваш Исмаилов и турското ченге К.Дал в комплект.
Гласуваш за Бареков - получаваш фирмите на ДПС и цялото мангалско задкулисие.
Гласуваш за АБВ - получаваш Гоце, приятеля на Местан, Доган и Борисов
Не гласуваш - оставаш си Българин!

06.10 2014 в 12:52

"Всички политически лидери трябва да направим крачка назад." - тоя колко крачки назад е направил... и все с един определен орган, подаден удобно... и пълен назад.
Та сигурно има опит в тая работа - щом казва, че 'фатката да станеш "политик" като него е да подадеш органа, 'дето е отзад и да започнеш да правиш крачки в тая посока, значи трябва да му се вярва :)

06.10 2014 в 12:45

Дудука като стане премиер ще танцува ли ПАК кючеци на "Дудуков 1"?

06.10 2014 в 12:30

Браво на Бареков! Може да е всякакъв, но казва 'егото на страна в името на народа' за разлика от останалите, които се перчат кой да спечели повече овации! Какво ви донесоха Бойко, Станишев и Местан до сега?! Магистрали, които вече са разрушени! Приказвате много, сигурно добре Ви стимулират с 'две-три телешки пържолки' за което, но ще бъдем на това ниво, докато хора като вас продължават да подкрепят лумпениете, които ни докараха до просешка тояга! Най-бедни в Европа!!! Дайте път на новите и младите - нека се докажат и те,нека опитат, пък току виж нещо направят!

06.10 2014 в 12:28

Време е политиците да почнат да работят за България! Народът им показа, че е много объркан!