Хороскоп за март

месечен хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 01 март 2017 в 00:00 13649 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През март май по-често ще следвате чужди идеи, не своите планове. Овните да обърнат подчертано внимание на хората, с които обединяват усилия в делови и обществени изяви, нужно е гъвкаво да напасват интереси, дейности. Неуспехът ще ви подскаже къде е куцало нещо, ала защо да чакате неприятните моменти, когато можете да вземете мерки овреме... През първото и третото десетдневие бъдете бдителни за финансите и не забравяйте, че и другите също разчитат на печалби от общите начинания. Вкъщи нещата вървят ОК, роднини и приятели ви подкрепят, а вие бъдете малко по-загрижени към хора и извън техния кръг.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този месец се очертава доста динамичен за мнозина от вашия знак – едни чертаят амбициозни стратегии, втори обмислят настъпващите промени в сферата си на дейност. Трети са влюбени и стабилизирането на връзката изисква по-добре да опознаят избраника си, да се съветват с близки, за да уредят деликатните лични неща. Телците ще бъдат по-затворени в себе си от обичайното, а така може да подразнят хората в тесния си кръг. Но пък първото и третото десетдневие на март ви убеждават: съмишлениците ви са верни на общата кауза, следват ви. Преценете кой какви отговорности може да носи...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас март ще бъде напрегнат, очертават се сериозни делови ангажименти и за да бъдете в добра форма, трябва стриктно да следвате по-здравословен режим на живот. Някои Близнаци се чувстват отговорни за атмосферата в службата, мъчат се да неутрализират клюки, интриги. Не е лесно, финансовите проблеми се изострят, а и вие ще плащате повече, понеже сте пренебрегвали куп разумни съвети на близките. Е, късметът е с вас и вероятно ще ви се усмихне, понеже усилията по преките ви задачи заслужават уважение. Разпределяйте най-точно работата, а и останалите в екипа няма да се крият зад вас в трудните моменти.

РАК (21.06 – 21.07)

Първите двадесетина дни на март ви носят неясноти в делови и личен план, потърпете. Раците да се вслушват в интуицията си, понякога клюки и интриги замъгляват ситуацията, усложняват отношения. Ще опознаете по-добре кръга си си, анализирате задълбочено мотивацията на всеки, не само сладките думи. Мнозина имат възможности да се издигнат или да започнат кариера в друга област, влиятелни личности и приятели са благонамерени към амбициите им. Действайте предпазливо, пък като ви повишяат, бъдете много уважителни и с подчинените. Ако нещо ви е дотежало в личния живот, ще намерите решение.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

И за вас март не е най-успешен, бързо ще уловите проблеми даже в стари свои партньорства. Доста Лъвове ще заложат на общуването и лека-полека ще преодолеят пречки, ще уговорят по-ефективно съдействие. Бъдете бдителни, не подценявайте неприятни процеси, щом засега засягат само колеги, познати и т. н. Вземете ли мерки овреме, околните и да не признаят веднага усилията ви, свършеното ще е важно. Понякога ще действате твърде бързо, понякога – не по правилата, но принципите си няма да погазите и факта ще отчетат и най-близки. Сигурно има какво да прощавате и в този кръг, но и в това е силата ви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Март е динамичен и ще ви накара да си наложите строг режим, за да успеете в начинанията, които сега си чертаете. Група Деви да не се отказват от новите си шансове за изява и лични промени, макар че понякога темпото ще им се вижда уморително. Споделяте плановете си за бизнес дела и печалби, но надали ще искате помощ, сътрудничество. Е, на по-възрастните не им прилича да се държат като студенти пред изпит, могат да разпределят къде по-реалистично време, финанси, усилия. Предвидете важна подкрепа за избраника си, ако сте обвързани, ако пък търсите половинка, да не е с безкрайни купони и авантюри.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Навлизате в динамичен период, предстои доста работа, ала резултатите няма да бъдат толкова високи, колкото ви се иска. Везните да не се обезкуражават, старанието им пред първите 2 десетдневки на март ще привлича вниманието на шефове и по-широка публика, предвидливостта им ще спечели доверие. Е, вас ви интересува и финансовата страна, не само издигане, но дали околните ще разберат пестеливостта ви, желанието да направите разумни вложения... Бъдете искрени, но не позволявайте да ви се месят, както и вие не се бъркате даже на близки. Огромната ви грижа е за най-обичаните, тях ще подкрепяте.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Лесно се палите по проекти и начинания, само че първите 5-6 дни на март ще покажат: така не се постигат високи и трайни успехи. А Скорпионите са пълни с енергия и решителност за сериозни изяви, понякога и без голяма подготовка. Последното десетдневие на месеца ще ви накара да погледнете по-обективно на въпроса. Едни не са избрали най-подходящи цели. Втори дълго подминават домашни проблеми и това може да усложни отношенията с половинката, важи особено за амбициозните господа. Трети от знака бързо обещават и още по-бързо забравят думата си. Хубаво е да действате смело, но се пазете и от щети.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През март е редно да засилите предпазливостта си в работата, в отношенията със съседи и познати. Уж нещата вървят добре, но поне до средата на месеца Стрелците не бива да рискуват в изявите си, вероятни са интриги, опити да им навредят. За щастие вие имате усет за такива намерения, няма да се поддавате на кариерни и финансови изкушения, мнозина от околните ви навиват да действате и без особена подготовка. Вероятни са пътувания, ще има и критика към усилията ви, затова се запасете с търпение и дискретност. При част от знака грижите са лични, ще изяснят и разведрят отношения у дома, с роднини.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Март разпалва критичността ви в службата и кръга ви, но почти до края на месеца е редно да избягвате тези теми. Козирозите да се погрижат да повишат тонуса си, да подготвят планове за бъдеща изява и печалби, да стабилизират положение в екип, където има клюки и интриги... Ще преминете през всички трудни моменти с чест дори ако не можете точно сега да се издигнете в йерархията или да увеличите постъпленията си. Навярно някои ще сменят работата си с друга, няма да го преживяват кой знае колко. За по-лични неща обаче не отстъпвате от принципи, само че без драми, близки ще оценят такта.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Почти до края на март сте в приповдигнато настроение. Ех, колкото и добре да върви работата ви, предпазливост и сдържаност само ще помагат за успехите. Май едни Водолеи са влюбени, втори по-често от обичайното чуват хвалби и покани за най-перспективни партньорства. Хич не е зле да стъпвате здраво на земята. Някои от околните много обещават, обаче сега едва ли са подготвени за сериозните начинания. Други са се уповавали на влиятелни покровители, но шансът като че ли не е на тяхна страна. Бъдете реалисти и по отношение на поети ангажименти, и за финанси. За интимни неща ви е нужен искрен съвет.

РИБИ (20.02 – 20.03)

И вие влизате в март с куп неясноти, но имате смели идеи за изява и печалби. Рибите да упорстват в работата, ала да не се изолират от близки и познати даже да не са винаги доволни от подкрепата, която им оказват. Едни от знака не се радват много от хода на общи проекти, втори пък са обект на критика от екипа. Споко, ще се справите с всичко, а е и за ваше добро, ако можете да започнете по-системно усвояване на нови знания и умения. Трета група имат лични проблеми, ако партньорството не върви – да не се хвърлят в любовни авантюри. Имате шанс да заздравите връзката, да направите стъпка към брак.

Виж още за: