Хороскоп за януари

месечен хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 01 януари 2017 в 00:00 3352 1

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Посрещате 2017-а с куп грижи, но като искате да бъдете перфектни домакини на празненства и изпипвате всеки детайл... Практично обмислете бюджета си, идат именни дни и други празници, трябва да разпределите точно средствата, за да няма големи проблеми. При някои Овни се очертава известно подобрение на приходите, май започват по-хубава работа. Промяната ще е свързана с доста настойчиво ухажване на влиятелни хора, леки отстъпки, ловене на шансове. Не бъдете твърде претенциозни, а се огледайте за нови съюзници. Домашните ви изискват повече внимание, ако има и несъгласия – не поставяйте ултиматуми

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

До Ивановден вниманието ви е към купони и близки, които имат празник. 12, 21 и 31 януари ви връщат към финансовите теми. Телците да търсят начин да стабилизират бюджета, а не да угаждат на капризи, даже да искат да поглезят обичаните хора. Възникват спорове, ядове за работа, вие си се запасете с търпение и доброжелателност. Ще мине време и ще се разбере кой е бил прав, чии идеи са градивни, вашият професионален имидж е завиден. Избягвайте любовни триъгълници. При някои се задава раздяла заради съперник, но ще срещнат по-подходящ човек. При нова връзка не зарязвайте своите интереси.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Началото на 2017-а е динамично, а като добавим и че на вас ви се ще да имате повече самостоятелност в нещата, с които се заемате... 20-24 януари са най- показателни за свободолюбие. Не налагайте мнение и не играйте на привидно съгласие. Близнаците да се вслушват в съвети на роднини и добри познати, не е уместно да припират с решения или да загърбват желанията на най-близки и особено на половинката. Колкото по-търпеливи и старателни сте в делови и обществени начинания, толкова по-добри ще са резултатите, печалбите растат. Сега шансът следва търпеливите и в любовта, май тя тръгва от приятелството.

РАК (21.06 – 21.07)

Напрегнат януари, съвместявате празници, делови задължения, обществени амбиции. След Атанасовден приключвате с купоните, трябва да планирате по-внимателно професионалните си усилия и финансовите проблеми. Раците, които сега започват работа или поемат нови проекти на старото си място, да бъдат много старателни, пък и да се погрижат и за рекламата, ако чакат само колеги и клиенти да ги похвалят... Не се претоварвайте, сега е разумно да преминете към по-здравословен режим на живот. Радвате се на подкрепа от роднини и любим, хич не се изкушавайте от хитруване вкъщи и в службата...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

2017 г. започва по-динамично, с купоните е добре да свършите на Ивановден. Част от Лъвовете имат проблеми с тонуса, но при по-строг режим на работа и отдих бързо ще възстановяват сили и настроение. Мнозина са си набелязали доста амбициозни цели в кариерата, готови са да упорстват до край, търсят си по-влиятелни покровители. Ще имате късмет да изпълните желаното, доста решително действате, предпочитате самостоятелните изяви, за да не делите печалби и слава. Все пак не прекалявайте, защото някои ще бъдат изправени пред сложен избор в любовта. Може би смятат, че са незаменими, май грешат.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Този месец делата ви ще вървят и от втори опит, стига да не прекалявате с купони. Ако сте на различно мнение с околни, избягвайте разправиите. Група Деви са по-склонни да спорят на прага на януари, но скоро ще се уверят: не си е струвало. С едни хора нямате общ интерес, с втори е разумно да не правите екипи, трети могат да ви допълват в начинанията, но и вие следва да проявите отзивчивост към техни грижи. Ще се радвате на шанс при пречки, обаче трябва да се подчертае – при несполука вие не се отказвате от замисъла си. В любовта знаете какво искате и игрички не са по вкуса ви, жадувате духовна хармония.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Купони, купони, но след първото десетдневие на месеца ви чака повече работа. И повечето Везни мислят не само за личната си изява и печалби, а за мащабни начинания и обществено полезни инициативи. Професионализмът ви отдавна е доказан, находчивостта призната, въпросът е да привлечете и организирате сериозни помощници. От 19 до 23 януари обърнете подчертано внимание за уреждане на правни, административни и финансови теми, ако влагате средства – да е след подробни разчети. Виждате потенциала на семейството си, а ако търсите любовта, не бързайте с обвързването, нещата ще се развиват тепърва.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Януари носи чудесни делови идеи, но ако помислите – едва ли имате условия да реализирате всички замисли сами. Скорпионите да се съветват с най-близки и за лични, и за служебни неща, това мнение ще ги ориентира точно, а ще им вдъхва и твърдост. След многото празници напоследък ще имате доста работа, вероятно ще ставате обект на критики, интриги. На 5 и 24 януари поемайте и част от грижите на близки, обаче не очаквайте бързо признание. Може да ви изглежда несправедливо или да се разколебавате, да си откривате грешки, ала ще се справите и ще си върнете самочувствието, доказвайки се в трудностите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Месецът очертава доста делови проблеми, ще действате енергично и надали ще се оставите на неблаготворните обстоятелства. Стрелците гонят големи амбиции, но и разчитат на подкрепа от близки, влиятелно покровителство. Някои приятели и познати ви разочароват, сочат куп трудности и проблеми. Не се оставяйте на техните песимистични настроения, вашите усилия ще донесат подобаващи изяви и печалби. Поводите за големи тържества отминаха, но вие ще подарите празник на най-обичаните, ако организирате една незабравима ваканция сред природата или ги отведете на места, за които дълго са мечтали.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Труден януари, на десетина дни чертаете все по-амбициозни цели. Козирозите имат сили да се справят с всякакви прегради, имат и приятели, които ще ги подкрепят на драго сърце. Само че не подценявайте дребните спънки, често от един детайл зависи дали ще успеете, или ще се морите да издигате кули от пясък. Хубаво е да си намирате повече съмишленици в работата, показвайте се по-гъвкави и сговорчиви, за да привлечете други професионалисти, и те също имат идеи, гонят амбиции, трябва да се пазите от интриги. Ако си търсите ново място, не бързайте с решителната стъпка. Не е време за колебания в любовта.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Януари ще ви се види труден, трябва много да се съобразявате с мнението на близки, колеги, познати. Водолеите да не бързат за признание в службата или за уреждане на лични отношения, ситуацията не зависи само от желанията им, пък и от покровители. Бъдете грижовни за тонуса си, в работата влагате доста енергия и старание, следва и да поддържате силите си. Що се отнася до по-лични неща, любовта импулсира, но не са рядкост връзките, белязани с печата на миналото, нито е изключена неискреност между партньорите. Това не е по вкуса на този знак, малко дами ще търпят по-дълго неравностойни отношения.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Началото на годината ви настройва ведро, идват предложения за работа и за приятелство. Рибите да анализират по-търпеливо ситуацията, благоприятна е за тях, но май ще им се наложи да усвояват още знания и умения, чак след 21 януари е ред на мащабни проекти и печеливши партньорства. Бъдете бдителни, иначе сами ще се вкарате в загуби и разочарования. А и не се водете по чужди мнения, сега желаещи да ви съветват колкото щете. За свободните сърца важен проблем е и интимното партньорство, ала не всички ухажори са подходящи за връзка и съжителство. За половинка май следва да се огледате по-внимателно.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови