Хороскоп за декември

месечен хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 01 декември 2016 в 18:43 1349 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Декември ще ви накара да посвещавате колкото може повече време на дома и близките. Естествено, идват много празници. Но има и друга причина – Овните подреждат работата си така, че тежестите в екипа се разпределят по-правилно, а децата и внуците поемат част от битовите грижи вкъщи. До средата на месеца някои не си дават сметка с колко задачи се товарите, а и вие имате нужда от отдих, искате да се изявите в службата. Не бързайте да се изяснявате с околните, за Нова година нещата си идват по местата. Забравяте за спорове и недоволства, а ако все още търсите любовта, гответе се за срещи и нов роман...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този месец ще ви подтиква да отделите повече внимание на проблеми в екипа и с роднини, улавяте прояви на егоизъм, не помагат за общия успех и печалби. Телците да се държат нащрек, в доста ситуации влизат в ролята на посредници и помирители, даже по купони хора от кръга им губят мяра. По-добре гледайте своите неща, мнозина от знака се събират с роднини, други посрещат гости отдалече. Любими или приятели, можете да обсъдите нови съвместни планове за бизнес, съжителство, досега са ви спъвали сериозни пречки. Хармонията у дома или във връзка ви връща детинската вяра, че празниците са си вълшебни.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Вашите дни летят като мигове, толкова задачи сте набелязали, а партньори и шефове нямат време за вас, възникват разни спънки. Близнаците ще упорстват, готови са на редица разумни компромиси, за да си гарантират стабилни доходи и напредък в начинанията. Само че внимавайте, много се изкушавате от лесни шансове и доходи, забравяйки, че околните ви наблюдават неотклонно. Хората ценят деловите ви качества и находчивостта, но държат и на честността, хич не подценявайте това. Декември е празничен, поводи за купони бол, свободните сърца търсят любов. Някои флиртуват, всичко им е като на шега, така не бива.

РАК (21.06 – 21.07)

През декември не споделяте нашироко грижи и проблеми, май засягат работа, а и подготовка на празниците. Усетът на Раците ще им подскаже верни стъпки по отношение на партньорства и екипи и през трите десетдневия на месеца. Що се отнася до тържествата, бръкнете по-дълбоко в джоба си, ала гледайте подаръците да са функционални, не само скъпи или по-модни. Не се оставяйте накрая в списъка, пък можете да си позволите нещо ново за домакинството... Необвързаните са обект на голямо ухажване, да не забравят правилото: по дрехите посрещат, но по ума изпращат. Пълна подкрепа в семейството ви.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До средата на месеца главната ви грижа са по-високите доходи и тяхното стабилизиране. Лъвовете не се лишават от купони и пътища, неочаквано могат да намерят помощници и информация за решаване на важни делови проблеми. Комбинативни сте и ще се възползвате и най-малките шансове за изпълнение на планове и идеи. Но е редно да помагате и на колеги, познати, роднини, ако ви поискат помощ. Някои пренебрегват грижите на околните, но нима биха могли да празнуват сами... В любовта мнозина се радват на връзката си сякаш току що е започнала. Ако нещо не върви, потърсете вината в своята властност.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Първата половина на декември е за промени в делова дейност и партньорства. Някои Деви имат проблеми в тази сфера, ще анализират задълбочено нещата и ще се насочат към нови области, усвояване на още знания и умения. Други смятат, че изходът е в по-висок пост, но скоро ще ги разочароват рутина и непълноценни колегиални отношения. Хубаво е да заложат на работа, която им позволява творчество дори да се нагърбват с организационни и пр. грижи. Не давайте повод за клюки с личния си живот, не се хвърляйте в неподходящи флиртове. Обвързаните правят всичко, за да са щастливи обичаните им хора.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През декември се стремите към финансова стабилност, но в деловата сфера има неясноти, реализацията на куп идеи зависи от избора на влиятелни хора. Везните имат шанс да срещнат покровители и съветници, които ще ги насочат към точни решения и екипи. Често другите нехаят за работата заради веселби, но и сега не се оставяйте на тяхното настроение, за да не си докарате беля. Ще има колеги, които да ви подкрепят и ще спечелите симпатии на шефовете с дисциплина. Е, няма да загърбите светските изяви, но се пазете от клюкари независимо дали започвате връзка или по-отдавна сте открили половинката си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Декември очертава като най-важен въпрос за вас равностойните партньорства. Група Скорпиони имат амбициозни идеи за работа и печалби, но ентусиазмът не е най-мъдрият им съветник при публични представяния, на изпити и в други състезания, подвежда. Със спокойствие и след точно планиране ще постигате повече, а и пропуските ви няма да натежават в общата оценка на свършеното. Някои нека са по-сдържани в отношенията с околните, пък и да не ги съдят твърде строго. Намирате време за най-близките, грижи, обич и внимание към тях създават празнична атмосфера. За част от знака обаче това вече е история.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамичен период, но чак в края на декември ще се почувствате спокойни от постигнатото в работата и спечеленото. Сега Стрелците ще се тормозят от зле организирани съвместни начинания, обаче щат-не щат, трябва да действат в екип с колеги и познати, близки и съседи ще ги засипват с претенции и идеи за промени в първоначалните уговорки. Ако възникнат противоречия, отстъпете, обмислете пак плана си и тогава упорствайте, резултатът ще е ОК и на купони ще има с какво да се похвалите. За по-лични отношения разчитайте на съвет от приятели – в стари ще възродите страстта, нови ще тръгнат, както вие желаете.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Декември е за празници, но вие мислите за начинания и приходи. Козирозите наистина имат основание да се притесняват за парите, трябват и за подаръци, и за битови разходи. Не се изкушавайте от оферти за смяна на работното място, моментът не е най-подходящ. Вие можете да преодолеете трудностите и без да дразните колеги и партньори с прекалената си критичност. Много дами сега се замислят за уреждане на личния живот, вероятно е дълги връзки да завършат с брак. Други от зодията спокойно изясняват проблемите с избраника си и ще възстановят взаимното доверие. Пътуване за отдих ще ви дойде като награда.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Месецът няма да ви се види толкова празничен, колкото е, понеже носи доста делови и домашни проблеми, с които трябва да се справите. Водолеите няма да отстъпят от набелязаните начинания независимо трудностите, а открият ли си грешки и пропуски на околните – ще удвоят усилията си, за да не допуснат изоставане. Все пак не забравяйте, че сега е времето на купони и подаръци, а спокойната атмосфера вкъщи и в екипа е безценна. Близки ще ви помагат, а вие ще се отблагодарите с нови идеи и умножени старания всичко да е според традициите и да радва сърцата. Любовта отваря вашето за хубавото в живота.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Декември е по-напрегнат, трудностите са характерни през първата половина. После нещата се успокояват или се чувствате малко по-сигурни поради реалните резултати в делови и личен план. Група Риби хвърлят много сили в работата и на моменти се дразнят, че заради обстоятелствата менят плана си и отстъпват пред желания на влиятелни хора. Няма да е все така, не се влияйте от песимисти и не се месете в служебни интриги. Свършеното ви представя убедително, може да ви отведе на далечен път. Обвързаните да се погрижат за развлекателна програма, празнуват Коледа и Нова година, но и своите успехи...

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !