Хороскоп за април

месечен хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 31 март 2017 в 00:08 9662 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Април засилва у вас желанието за промени. Доста Овни имат добри идеи, през първите 7 дни на периода ще се убедят, че няма условия веднага да започнат реализацията. Ако зависите от партньори и шефове, проверете коректността им към поетите общи ангажименти, съмненията ви не са неоснователни. Без железни доказателства не отправяйте укори. Почти до края на месеца можете да разчитате на съдействие на близки, ала не си позволявайте да им стоварвате своите отговорности изцяло, те ще помагат, обаче вие ще бъдете обединител и стратег, задавате темпото. Любимият ви следва, не го притискайте с капризи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Сега е време да овладеете изразената припряност за решаване на делови и лични проблеми, до края на април трябва да се съобразявате с нагласите на околните, да ги коткате, за да подкрепят идеите и начинанията ви. Някои Телци очакват и по-голямо признание за старанията си в работата и вкъщи, но близките им са на друга вълна. Вместо да се мусите и гневите, запасете се с търпение, такъв урок ще получите и на Велики четвъртък. Мнозина си имат битови грижи. По отношение на ефективни уреди и домашни ремонти няма защо да отстъпвате, та да не си спомняте поговорката: евтиното излиза скъпо.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Първите двадесетина дни на април постепенно ви връщат самочувствието и добрия тонус. Въпреки това преценявайте най-внимателно с какви дела да се товарите, какви стъпки да предприемате в личната сфера. Група Близнаци се изкушават от флиртове, вместо да анализират разногласията с постоянния си партньор и да направят жест на помирение, обаче така може да си умножат ядовете. В службата е уместно да търсите компромиси, а ако си откривате стари пропуски – бързо и елегантно да ги наваксате. Вярно, колеги, партньори и клиенти не са съвършени, но с последователна политика и труд ще успеете.

РАК (21.06 – 21.07)

Още първите 2-3 дни от април ще ви накарат да подходите много задълбочено към делови и лични проблеми. Не сте в силна позиция и последната седмица на месеца пак ще ви го напомни. Ако Раците се чувстват мишена на някаква интрига, да се посъветват с близки, да потърсят познати за помощ, вероятно ще успеят да изгладят недоразуменията и да покажат, че заслужават доверие. Само че бъдете по-последователни, едни си набележат цел и тръгнат към нея, после започнат да криволичат. Втори май надценяват знанията и уменията си, готови са дори да прикриват грешки, но така ще се вкарват в нови бъркотии.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Април ще ви се види напрегнат, а следва да се признае, че и вие си поставяте високи цели. Лъвовете са готови да заложат на самостоятелни изяви. Е, още по Великден ще се уверите, че е най-разумно да търсите съдействие на роднини и приятели, макар бавно и по-слабо, те ще направят това, което могат, за да ви услужват. Не, не всички, в кръга ви попадат и хора, които доста приказват и малко вършат, а вие имате нужда от сериозни съмишленици, готови сте да им дадете и повече свобода на действие в екипа си. Голяма част от знака ще се възползват от всеки шанс за печалби и издигане, като слушат интуицията си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През този месец хвърляте много труд за изпълнение на плана си, пример сте за умела организация на екипи и далновидна подготовка. Девите обаче не улавят малките сигнали, които подсказват ненадейни финансови ядове, напрежения с клиенти и партньори, пазарни рискове. От Великден удвоете усилията си в работата, но бъдете и по-грижовни към тонуса си, а при неразположения търсите компетентен съвет. В личен план е редно да сте откровени с най-близките си, макар понякога да не ви разбират. Ако успеете да възстановите хармонията – браво, иначе си отделяйте време за отдих и уединен размисъл.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубав месец, ако търсите мнението и подкрепата на по-широк кръг колеги и познати. Везните имат нужда от услуги, но и разширяват симпатиите към стила на работа и идеите си. Към средата на април ще се уверите, че случаят ви е сближил с хора, подходящи за по-сериозно сътрудничество занапред. Някои от знака обаче допускат грешки, замесват се даже в интриги. Това ще ви носи минуси, ако засяга по-лични неща – ще изостря ревността между влюбените. А повечето имат късмет да се радват на хармонична връзка, взаимната помощ по делови и домашни задачи сега ще им осигури паузите за отдих и развлечения...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Април е спокоен за вас, стига да не се поддадете на изкушението бързо-бързо да се хванете с други проекти и начинания. Скорпионите имат доста идеи, при това добри, но за сега е по-уместно да поддържат умерено темпо в работата, да изглаждат стари недоразумения с колеги, партньори, познати. Не се бойте, че ще забравите намеренията за кариера и печалби, ще дойде време и за новите ви изяви, първо трябва да укрепите позиции, да стабилизирате бизнес. В любовта мнозина имат завиден късмет, хармонията с избраника им е несъмнена, а ако възникват някакви проблеми, намират тон за изясняване, разумни компромиси.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До Великден не ви напуска желанието да пътувате и да опознавате нови хора. Ако е свързано с делата – бъдете бдителни, за да не ви ощетяват. Разбира се, Стрелците са ентусиасти и шансът ще им носи и хубави възможности за изяви и печалби, в редица случаи инициативата ще идва от по-влиятелни личности. И вашите старания в работата обаче ще бъдат оценени, не си позволявайте да пилеете време в незначителни неща, през второто десетдневие на април стъпки за промени в служебната сфера трябва да бъдат точно обмислени, може да се откажете и от развлечения заради тях. В любовта не е моментът за авантюри.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Април изисква от вас повече делови усилия, вероятно е и близки да молят за сериозни услуги. Козирозите не се плашат от работа и дори ако имат по-високи амбиции, не загърбват изпълнителски и рутинни задачи вкъщи и в службата. В паузите за отдих преценявайте по-взискателно резултатите и ако са малки, мислете за бъдещата преориентация на дейността си. Някои не са доволни от позицията си в йерархията, наистина е редно да търсят място, което ще им носи по-голямо удовлетворение от свършеното. Дамите да намират време за проблемите на любимия, сега е важна реализацията на неговите идеи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас април не е най-спокоен, бъдете по-грижовни към тонуса си и спазвайте здравословен режим. Доста Водолеи не са доволни от хода на делата, въпреки че влагат в тях много енергия. През първото десетдневие на този месец ще си изясните проблемите, може да промените насоката в някои дейности, за да не пилеете труда си. Ако ядовете ви са заради несъгласия на колеги, шефове или познати, заредете се с търпение, вие сте по-напред във времето и скоро ще се види, че не сте празни мечтатели. Пък и разчитате главно на себе си, не на връзки и услуги. В любовта слушате сърцето си, а близките не ви разбират.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Април предполага да не се изтъквате на преден план при всяка възникнала пречка. Рибите си имат грижи в работата, а и лични, но могат да се справят с нещата. В служебен план някои не са удовлетворени от изявата си и все пак да поддържат темпото, шефовете ценят тази лоялност, скоро ще се открият и по-благотворни шансове за изява. Втори отдавна упорстват по свои проекти, идва момент за признание, но както се досещат, след него идват и новите им идеи, и съпътстващите ги трудности... Истинската ви опора ще е в любовта, пък нищо чудно по тази линия да намерите покровител за оправянето на проблемите си.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !