Хороскоп за 9 – 15 септември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 09 септември 2017 в 10:04 48602 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През следващите 7 дни главната ви грижа ще бъде свързана с нарастване на постъпленията ви, но колкото и да е важна материалната сигурност – не я преувеличавайте. Едни Овни може да се разочароват от делови партньори, на които са разчитали, втори поемат повече задачи, отколкото са им по силите, трети залагат на покровители, но дали ще се впишат в плановете им... До вторник нещата вървят гладко, не подценявайте приноса на по-близкото си обкръжение, иначе това може да доведе до разправии и разриви даже у дома.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

И вие гоните финансовите си интереси през това 7-дневие, но сигурно ще можете да откъснете повече време за домашни задължения, празнични поводи. Доста Телци са на път или съзнателно се дистанцират от хора, които са ги разочаровали в обща дейност. Ще срещнете нови, по-подходящи партньори и ще можете да им предадете от опита си или по друг начин да им помагате, до вторник имате и енергията, и далновидността как много по-ефективно да се организира съюзът. В любовта хармония, подарете празник на най-обичаните.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Тези 7 дни ви зареждат с амбиции за кариера и бизнес, вероятно има и доста възможности да се пробвате за едно-друго. От Кръстовден обаче Близнаците трябва да отделят най-голямо внимание на дома и любимите хора, службата не е основание да загърбват рода и лични проблеми, нито набързо да претупват нещата. Имате връзки, ще ви се открият и шансове за изява и печалби, но от понеделник ще ви се струва, че ви товарят с чужди задачи, прекалено зависите от шефове и все обирате луфтове на колеги. Така е, вие можете да се справите.

РАК (21.06 – 21.07)

Дните до Кръстовден носят добри шансове за изява и печалби, мнозина от този знак са пълни с енергия и амбиции да правят кариера, да имат тежката дума в екип. Даже да има колеги и познати, от които не сте доволни и смятате да им дадете урок, бъдете сдържани и тактични, иначе ще пресолите манджата. Сега Раците са пример на трудолюбие в службата и услужливост в кръга си, нека разпределят точно времето и задачите си, за да не провалят някоя. Ако сте влюбени, ентусиазмът е обясним, но обвързаните да не се хвърлят във флирт.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Следващите дни ви изпълват с удовлетворение от работата, а и с идеи и енергия за начинания. Понеделник е за такива важни стъпки. Лъвовете ще се съсредоточат в деловата сфера, без да демонстрират влияние и успехи, от вторник някои може да потърсят други партньори. Ако става дума за по-млади и неопитни хора, учете ги на професионално майсторство със същата любов, с която изпълнявате своите задачи. Близки ще ви искат съвети, помагайте им, но с мяра, без да се месите в живота им. Голямата радост е вкъщи и творчеството.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Още през уикенда ще си дадете сметка, че не е време да спорите с колеги, бизнес партньори, познати и даже близки, макар че развоят на редица дела не ви удовлетворява. Девите да направят малко отстъпление, обстановката ще се успокои и после нещата лека полека ще се напасват. Даже да имате условия да се наложите, не го правете. Иначе интригите в екипа и усложненията с шефове ще вгорчат и голям успех. Някои се мъчат чрез обществени изяви да прокарат идеи, но и това не е пътят. За личните неща отстоявате принципите си твърдо.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамично 7-дневие, а вие по усет се ориентирате, че не бива да се бърза с начинания дори колеги, шефове, клиенти да проявяват нетърпение. Везните са прави, сега е важно нужното да се върши по-навреме, не под напор на емоции. В понеделник задачите ви са много, но и доходите ще ви радват. Във вторник не налагайте мнение, макар че виждате слабостите в екипа и през следващите дни ще направите усилия съюзите ви да станат по-равностойни. Привличате нови хора с предпазливост и реализъм. В любовта заложете на разбирателство.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Хубави дни и да сте на работа, а не на почивка, или ви мъчат лични финансови грижи. Скорпионите ще се справят с всички проблеми, и то умело. Сега някои съчетават пътища, отдих и бизнес, други се открояват в екипа си с висок професионализъм и отговорност. Пазете се от спорове в понеделник, а от сряда подчертавайте колко държите на колеги и семейство, можете да помогнете и на останалите да се изявят, да бъдат доволни от общи начинания. За мнозина - щастие е в любовта, макар околните да не се досещат за преживяванията им...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Тези 7 дни изискват повече търпение по всеки въпрос. Само че дали Стрелците ще се съобразят, едни са готови да се месят на околните с надеждата да им помогнат, втори са склонни да налагат мнението си по делови и обществени теми. Не е уместно да се държите така, вие искайте съвет в понеделник, за да преодолеете пропуски в екипна работа, във вторник стриктно уреждайте делови и правни неща. Мнозина да проучат по-сериозно това, за което спорят или искат да правят, ще имат шанс... Не проявявайте припряност и в любовта.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Не сте в силна делова позиция или се колебаете за бъдещи начинания, така че използвайте времето до понеделник за проучване и планиране, ще си върнете решителността. Козирозите умеят да чакат подходящи условия за действие, има да разчистят и някои колегиални интриги, и да подскажат по-добра организация в екипа си. Ще бъдете строги и към свои грешки, има и такива, но основата на плана ви е стабилна, а и съвети от близки много помагат. Ще преборите трудности, включително финансови. В любовта решението е ваше.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас 7-дневието е напрегнато, имате големи идеи и подготвяте реализацията с подобаващо упорство. До Кръстовден няма да намалите темпото в работата, но все пак е редно да се погрижите и за тонуса си. Водолеите са ентусиазирани и от факта, че някои от опонентите им забравят за старите спорове, а и за интригите – ползата от общата дейност е очевидна за всички. Чудесно е, ако успеете да направите така, че тази промяна да е колкото се може по-трайна. Най-радостен е развоят в личните отношения, мнозина са щастливи в любовта.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Трудни 7 дни, но положените усилия гарантират: ще преодолеете пречките, ще привлечете и нови сътрудници, приятели. Доста Риби са някак нетърпеливи за промени в работата, но сега трябва да направят крачка назад, да премислят пак редица детайли в начинанията си. В понеделник не поемайте обещания, които няма как да изпълните, от вторник-сряда ангажиментите ви се множат, а може и да се наложи изясняване на отношения и дейности. На Кръстовден правите нов и твърде ефективен план. Мирът и хармонията в любовта зависят от вас.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови