X Advertisement

Хороскоп за 9 – 15 ноември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 09 ноември 2019 в 00:00 1454 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Спокойно 7-дневие, посветите го на дела и повишаване на професионалните си умения. Доста Овни имат финансови притеснения през уикенда и са склонни да бързат, да упорстват за начинания, не е време да подхващат нови проекти. Понеделник и вторник носят добри шансове, първо анализирайте задълбочено предложенията, направете стратегия. В сряда не разчитайте на помощ даже от близки, намалете темпото в работата. С началото на Коледния пост сдържайте емоциите и по-купонджийски настроения, трябва ви пауза за себе си, за хоби...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Хубавите ви идеи трябва да чакат през периода, не сте в силна позиция и ако прокарате някоя, ще е с много гъвкавост и постоянство. Телците обаче са си нетърпеливи, улавят добри шансове още през уикенда. Проявете благоразумие и от понеделник подхванете старите задачи, ще е по-резултатно за работата, а във вторник ще споделите и нови хрумки. Но тактично, сряда предполага да се подчините на чужди желания и планове, четвъртък – да не избързвате със соло изпълнения преди да приключите общи задължения, и то подобаващо скромно.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас 7-дневието е на упорита работа в името на кариера. Дано Близнаците са преценили точно способностите си, има риск някои да попаднат на високо, но неподходящо място, да се разминат с очаквания в обществената, а и личната сфера. През уикенда не сте отстъпчиви, ала колкото и да са добри идеите ви, не бъдете диктатори, във вторник това ще вреди и на тонуса, и на отношенията ви с близки. По-уместно е за находчивостта ви да говори свършено, не уста, в четвъртък резултатите са очевидни. В петък не бързайте с проекти, начинания.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие ще ви се види по-трудно, пред плановете ви възникват пречки, чувствате се твърде нестабилни. Раците имат основание да се притесняват за партньоства, източници на доход, дали до уикенда са изпълнили всички поети задължения към познати и близки? В понеделник се очертава промени, може да ви притеснят, огледайте фактите и си вършете най-стриктно работата. Във вторник ще бягате от чужди спорове и ще търсите подкрепа от приятели, само умения, искреност и дисциплина гарантират успеха ви в делови и личен план.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие идва с много поводи за купони и весели компании, но вашата работа хич не е малко. А и доста Лъвове ще трябва по-внимателно да преценят качествата на хората в обичайното си обкръжение. Някои от тях не заслужават доверието и обичта ви, до сряда май трябва да се отсява зърно от плява. През уикенда се гърбите с по-голямата тежест във всяка дейност, от понеделник проучвайте добре оферти за начинания, във вторник-четвъртък ще уреждате правни и парични неща, няма защо да бързате. В петък сте уморени, щадете се.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През започващия период силата ви се измерва по сдържаността, пречките в делови и личен план не са малко. Група Деви се връщат към стари задачи и уговорки, мъчат се да съберат енергия за тежките задължения, които ги чакат от понеделник до четвъртък. С такт и отстъпчивост доказвате, че знаете какво правите. И трябва да се признае – помагате на много хора в кръга си. В сряда случаят ви изяснява важни детайли, може да повлияете за възхода на екипа, на обществени организации. В петък се заемате с теми, набелязани този уикенд.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Добре е да отдъхнете малко през уикенда, но дали ще се опитате да забравите домашни и делови грижи? Доста Везните поемат още и още ангажименти към колеги, познати и близки, да действат предпазливо в трудни моменти, защото дреболия може да се окаже сериозна грешка в понеделник-вторник. В сряда се стремите да изясните важни въпроси за изява и финанси, къде по-разумно е да проявите търпение, в четвъртък – и да проучите детайли, да потърсите съвети от компетентни хора. Петък е за дома и обичаните, там трябва да балансирате.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е важен за създаване и укрепване на разни партньорства, правете го дискретно, търпеливо. От събота до четвъртък Скорпионите не разчитат много на съдействие от близки, другите си имат свои грижи или бавно откликват на молби. В понеделник подхващате най-съсредоточено всяка работа, ще научите нови неща, ще срещнете много хора и каквито и пречки да има пред идеите ви – ще се справяте. В сряда не смятате, че приносът ви е високо оценен, до петък шефове ще ви възложат още отговорности, околните ще повярват в идеите ви...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До началото на Коледния пост се очертават доста покани за срещи и купони, но е по-разумно да не се поддавате на сегашните изкушения, включително за флиртове и любовни авантюри. През уикенда Стрелците трябва да си изяснят редица делови проблеми, в понеделник ги чака работа, уреждане на финансови и административни неща. Ако ще градите нов бизнес съюз, приключете първо недовършените задачи, осведомете се на планове и идеи на влиятелни хора. Вашите ще потърпят в четвъртък, в петък ще ви прехвърлят и чуждите задачи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Тези 7 дни са напрегнати и понеже не сте склонни към по-големи отстъпки пред околните. От уикенда Козирозите трябва да овладеят настойчивостта си, може да ги въвлече в конфликти и по лични, и по делови въпроси. Във вторник бъдете по-бдителни за бюджета си, пък и не си докарвайте сами ядове с големи обещания към околните, с прекалена критичност. Държите на деловия си стил, но другите точно сега не се интересуват от трудолюбието и оригиналните ви идеи, изчакайте. В петък положете подобаваща грижа за техника, битови неща.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас периодът е изнервящ, бъдете много внимателни с финанси и хора, които допускате близо до себе си. През уикенда група Водолеи да си изясняват всеки детайл в нещата, с които се заемат, този понеделник и вторник доста зависят от влиятелни личности и няма защо да настояват на своите планове, идеи. Ако следвате чужди, също може да печелите, да демонстрирате качества. До петък ще се убедите: усилията ви няма да останат невъзнаградени, те ви опазват и от колегиални интриги. В лични отношения изчакайте, преди да им слагате точка.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През периода гоните амбициозни планове, работата ще ви се види напрегната, не я усложнявайте с настойчивост. От понеделник Рибите проявяват голямо нетърпение за промени, а трябва да проявят предпазливост, такт. От вторник идват ненадейни професионални шансове, по-влиятелни личности може да заложат на уменията и коректността ви. Някои от знака ще пътуват до петък, други попадат в непозната среда, да бъдат пестеливи в харчовете и да изпипват детайли, документи. Ако има недовършени неща, дискретно ги приключете.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Войната в Украйна от първо лице