Хороскоп за 8-14 октомври

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 08 октомври 2016 в 00:00 5904 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Влизате в трудна седмица, но ще се справите с пречките без особени щети. За доста Овни сега най-важни са личните грижи и тревоги, ще се разсеят от само себе си. Като е здрав домашният ви тил, спокойно ще търсите нова работа и партньори, спокойно ще чакате признанието за положените усилия по тежък проект. В понеделник не се месите в чужди разправии, сряда и четвъртък са с голямо натоварване, наложете си разумна програма. На Петковден избягвайте споровете, не сте наясно с обстоятелства в службата, а близки са чувствителни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Очертават се няколко дни, в които е по-разумно вие да намалите темпото и да огледате деловите си изяви и партньорства. Някои Телци ще решат даже да се оттеглят от екипи, които използват идеите и уменията им без съответното признание. Други ламтят за постове, но е къде по-важно да се чувстват творци в работата. От понеделник ще се държите в сянка, няма да споделяте плановете си с околни. Вторник ви среща с човек, който ви подава ценна информация в работата, имате умения от други области, с които ще развиете своите проекти.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Започва чудесна седмица за изява и стабилизиране на материално положение, но вие ще успеете и още нещо – да привлечете интерес към идеи, да обедините енергията си с доста хора, да се утвърдите като лидери в екипи. Близнаците да не чакат всички да прегърнат проекта им на мига, ще има период на проверки, да се запасят с търпение. Мъчно понасяте неверието, в четвъртък и петък са вероятни разправии даже с близки. Уикендът и понеделник напомнят да си щадите силите, сряда изисква реализъм, някои подценяват даже успехите си...

РАК (21.06 – 21.07)

Седмицата ви амбицира за изява и приходи, бъдете много по-дипломатични и гъвкави с колеги, съдружници, клиенти. Раците да използват срещи с приятели и близки, за да си набавят обективна информация за редица делови процеси, не е време да се доверяват на клюки и интриги. Ако идва момент да се отстояват принципи, ще намерите най-точния подход за себе си, вероятно е свързан с упорство в дейност въпреки сериозните трудности. Мине ли сряда, оглеждайте детайлно дела и партньори, пречките растат и май ще последвате чужди идеи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тази седмица ви зарежда с чудесно настроение, не е за чудене, че ще намалите деловото темпо. Е, Лъвовете няма да останат разочаровани от изяви и печалби, но все пак не е зле да не пилеят много време по купони. Там често ще угаждат на чужди капризи, вместо да се насладят на интересно и полезно общуване, на вниманието към особата си. От вторник до четвъртък търсете по-съвестни и умели помощници, работата е тежка, но си струва да упорствате. Петковден ви връща увереността и търпението, окуражава ви за някои отдавнашни планове.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът носи куп възможности за изява и приходи, но е хубаво да отсеете само някои, не обичате да се пилеете в сто неща едновременно. Група Деви ще покажат подчертана загриженост към близките и битовите въпроси. Понеже много ще се приказва – да запушат уши за глупави и нетактични събеседници. Някои лесно се палят за идеи, после забравят думите си. И през уикенда, и в понеделник вие имате нужда от сериозни съюзници. В сряда си отдъхнете и се тонизирайте, после ще търсите подходящите хора, но сте ограничени в избора.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамична седмица, вероятно ще предложи на мнозина интересни и доходни възможности за изява. Само че Везните да уточняват всичко до детайли, иначе не са изключени разминавания, неразбиране и други разочарования, а шансът наистина кръжи около тях. Някои са по-нетърпеливи, други пък нерешителни, трети от сряда се задоволяват с поддържащите роли. По-добре се ориентирайте към главните, можете да подредите дом и екип, да уредите административни и финансови неща. На купони не прекалявайте с нищо, за да командвате парада.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Предстоят напрегнати дни, дано сте организирали екип и знаете кому какво да възложите. Скорпионите да държат точна сметка за знанията и уменията си, а и за качествата на колеги, партньори, клиенти, тогава начинанията ще вървят спокойно въпреки някои обективни пречки. Понеделник подсказва и нови партньорства, това е естествено, в сряда задачите са на път, четвъртък и петък добавят и професионални, и финансови проблеми. Вие разумно, без излишни емоции реагирате и показвате как лидерът си носи отговорност за ходовете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Имате амбициозни планове за кариера и преуспяване, ала ситуацията не е съвсем благотворна за идеите ви, така че преценявайте с кои си заслужава да се хванете. Едни Стрелци ще се задоволят с по-малки стъпки, втори прокарват мнението си без големи спорове, трети да внимават повече с разни уреди, правят се на баш майстори. В понеделник се съобразявайте с желания на по-влиятелни хора, вторник и сряда наблягайте на съдействие, после може да редите нещата и у дома, и в службата по своему, вероятно ще печелите добре.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Още не е настъпил момент за по-мащабни делови начинания, но вие искате да привлечете съмишленици, помощници. Козирозите да заложат на искреност и особено щом става въпрос за пари. Не обещавайте заеми, големи заплати и пр., а сочете какви трудности чакат да бъдат преодолени. Някои нека да проявят малко повече грижи към тонуса си до четвъртък, само кураж и воля не стигат. Понеделник е натоварен, после овладявайте критичността и раздразнението. Част от знака са готови да спорят за всичко с всички, едва ли ще заблестят...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Седмица, наситена с общуване, ала не пилейте време с песимисти. Разбира се, Водолеите ще помогнат на когото с каквото могат, не ги е страх, че се товарят с чужди грижи и преуморяват. Имате обаче свои планове, съсредоточете се в тях, стеснете кръга на обсъждане само до хората, с които поемате конкретни ангажименти. Ще е доста по-ползотворно, мобилизирате и другите за изява и печалби. В понеделник и вторник няма да споделяте служебни и лични грижи, после ги изяснявате и Петковден ви насочва към успеха, важен за целия екип.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Следващите 7 дни изискват трудолюбие и старание в работата, ако използвате разни уреди в нея – грижа и бдителност. Част от Рибите не са най-внимателни, очертават се щети, но късметът не им е виновен. Имате си доста съветници, ала е редно да дадете предимство на интуицията, тя подсказва: недоглеждане и грешки ще водят сериозни ядове и трябва да бъдат оправяни бързо. Разчитайте на себе си, не на услугите на близки, от вторник обкръжението ви спори и ви бави. В четвъртък и петък претоварване и припряност не са ви от голяма полза.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови