Хороскоп за 8 – 14 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 08 юни 2019 в 00:00 2512 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До понеделник си дайте по-дълъг отдих, вероятни са грижи за тонизиране, не сте уверени в дела, макар че идеите ви са перспективни. Ако Овните имат любовни ядове, ще чуят доста съвети, но да действат според своите принципи и виждания. Вторник и сряда са за по-интензивно общуване, задават се пречки, но те са преодолими и не бива да ви отказват от замисленото. При трудности получавате подкрепа от искрени приятели, доизяснявате ситуациите и в петък си правите по-рационален план за действие. И да има критики, ще се справите.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Вие също починете добре през уикенда. Ако имате лични и домашни грижи, дръжте се настрана от големи компании. От понеделник Телците се заемат с трудни задачи, ще упорстват подобаващо, но не са изключени и финансови проблеми. Бъдете стриктни и искрени при уреждането им, сряда е напрегната, а да спорите с близки не е уместно. Можете да разчитате на подкрепа, а и късметът ще ви се усмихне до петък, хвърлените усилия в работата няма да бъдат нахалост. Въпреки динамика не забравяйте усвояването на още умения.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Влизате в по-динамичен период, не забравяйте пословицата: каквото си дроби човек, това сърба. Група Близнаци май са очаквали помощ от близки, но сега и при по-сериозни трудности ще разчитат главно на себе си. От понеделник до сряда бъдете по-пестеливи, в предишни дни сте допуснали излишни харчове или вече ще си платите за ред неизпипани детайли при организиране на дела, пътища. Ако има интриги, парирайте ги, да не вредят на старите приятелства. Ще се справите с предизвикателствата, за влюбени хубавото предстои тепърва.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът ви носи хубави делови шансове, затова от понеделник до четвъртък насочете внимание за оползотворяването им. При едни Раци те може да са свързани със срещи с влиятелни приятели, при други са белязани с доверието на нов шеф, оставя ги да действат по-самостоятелно. Ще се изявите, но в сряда бъдете по-тактични, не налагайте мнение, колкото и дълбоко да сте обмисляли нещата в бизнеса през уикенда. При мнозина прозира голяма неотстъпчивост и надменност, не са им от полза. Влюбените да спестят на избраника си спорове.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас уикендът носи предизвикателства да пътувате и да се забавлявате, особено влюбените... Ако пък ви се налага да работите сега – ще предпочитате самостоятелни изяви. Лъвовете обичат лидерската роля и от понеделник ще привличат партньори, сътрудници в екипа си. Във вторник зареждате мнозина със своята енергия и ентусиазъм. Даже да има пречки, не се показвайте като диктатор и избягвайте спорове с хора, които отдавна ви следват и подкрепят. Четвъртък и петък подтикват към нови инициативи, планирайте стъпките си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През уикенда си чертаете делови и лични планове и сте наясно: изпълнението ще зависи от благосклонността на шефове, на влиятелни роднини. Е, Девите да направят каквото трябва и могат, така от понеделник ще привличат симпатии, помощ. Във вторник упорствате неотклонно по задачите, а успехите не бързат, затова през следващите дни не влизайте в разправии с близки, по-нататък ще приемат мнението ви, ще се обединят около плана ви. И фактът ще ви радва много, преодолявате и обективни пречки, и финансови проблеми, и интриги.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Този уикенд ви настройва критично, притеснения има и вкъщи. От понеделник ще се справите с повечето проблеми, обаче разпределяйте своя бюджет най-разумно, за да избегнете бъдещи големи финансови грижи. Везните да бъдат много съсредоточени във всичко, с което се заемат, в сряда доста пестеливо ще говорят за намеренията си в личен и служебен план. Някои ще се върнат към стари идеи и съдружия още в четвъртък, други ще се нагърбят с отговорности на близки, сега искрен съвет ще им покаже най-добър изход от всеки проблем.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Доста от знака не са най-доволни от делови резултати, но е редно през уикенда да се погрижат за тонуса си. Ако Скорпионите имат лични проблеми, да търсят решение и без да се уповават на чуждо мнение, а и да отделят повече внимание на избраника си. В понеделник-сряда атмосферата е напрегната, трябва да бягате от спор с околните и особено ако темата не ви засяга. Уреждайте точно финансови и административни детайли, макар че в много случаи разчитате на покровителство от влиятелни хора. Ще ви дадат шанс, вие не се хвалете с него.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През този период е редно да държите амбиции и емоции под контрол, не всичко върви според плановете и желанията ви. Стрелците може да станат мишена на колегиални интриги или пък попадат в екипи, където отношенията не ги удовлетворяват. От събота до вторник ще анализирате по-задълбочено нещата, усетът ви подсказва: има шанс да ги подобрите. В сряда поемате по-самостоятелни отговорности, дискретно предлагате решенията. Шефове ще ви подкрепят, но не бързайте да разчиствате сметки, проблемите имат история...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Започващото 7-дневие е доста натоварено със задачи, не давайте необмислени обещания към клиенти, познати, близки. Козирозите имат печеливши идеи, но за някои е доста рано, други трябва да бъдат уредени точно и финансово, и административно в понеделник. Част от знака смятат да извлекат изгода зад гърба на партньори, но да не се изкушават, иначе вторник-четвъртък ще бъдат белязани с ядове. Ако смирите амбициите си в сряда, сътрудничеството ще бъде и ползотворно, и равностойно. В любовта не се впускайте в разни игри.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Тези 7 дни изискват от вас търпение и подчертана предпазливост, уикендът не е подходящ да сипете обещания към близки и познати. Даже и да могат да изпълнят всичко казано, Водолеите още в понеделник ще се чувстват уморени и разочаровани, във вторник наистина ще си проличи, че се нагърбват с всички тежести в екипа си. Някои от знака са по-припрени, може и да не предвидят интриги в деловата сфера, нежелани изненади от избраника си. Четвъртък и петък позволяват да намалите темпото, да премислите плана си, да отдъхнете...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Събота и неделя са за отдих и развлечения, но ако за вас носят делови шансове, няма да се колебаете да се хванете на мига с работа. Пред Рибите се очертават добри възможности за изява и печалби, но още в понеделник трябва да поемат доста от задачите на колеги, а и във вторник-четвъртък не е време да изясняват темата, иначе ще усложнят отношенията. В петък вече ще сложите на място нещата. Ако ядовете са били с най-близките и вкъщи, възцарява се хармония, желания и искания са приети. Значи благоразумното търпение си е струвало.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови