Хороскоп за 8 – 14 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 08 декември 2018 в 00:00 1881 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Динамично 7-дневие, време е за служебните и личните промени, които отдавна искате, а и обмисляте. В понеделник и вторник обаче някои Овни са готови да направят стъпка назад и да се подсигурят с познати неща и хора. По-разумно е от сряда до петък да разпределите точно силите и средствата, за да упорствате до изпълнение на свои нови идеи. Мнозина ще получат подкрепа от шефове, други стабилизират позиции и партньорства на принципна основа. За любов и дела напълно разчитайте на близки, мило ви е тяхното желание да ви помагат.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Дано през уикенда се изясните с близки и колеги, на чието по-равностойно участие в дела разчитате през седмицата. Група Телци се впускат в купони, наистина поводите до петък не са малко. Но и развоят в деловата сфера може да ви поднесе нежелани изненади, така че до вторник гледайте да осмисляте времето си по-добре, да усвоите още умения, да надмогнете слабости. Ще ви се открият неочаквани шансове, следва да сте готови за пътища от понеделник, да привличате помощници. От четвъртък забравете лични и служебни дрязги.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас периодът е динамичен, сега следва да изясните и надмогнете старите разочарования. Близнаците да се пазят от хора, които пърхат в обкръжението им с користна цел, никак не им подхождат за компания. Огледайте внимателно финансовите въпроси, петък ще ви зарадва с добри доходи, а и уредени важни роднински неща. В деловата сфера са възможни и несполучливи проекти, но вие можете да намерите сили за изход от всяко положение, вторник-четвъртък ви дават козове за успехи и стабилизиране на отношения с важните партньори.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие не е леко и за вас, но вие ще намирате начин да откъснете време за най-близки, няма да си късате нерви със спорове на колеги и познати, които не ви засягат. Е, Раците да бъдат по-грижовни и към здравето си, иначе в петък ще се чувстват твърде уморени, но не особено доволни от дела. А имате шанс да се справите и с финансови грижи, характерни в понеделник, и да насочите сили за служебно израстване, във вторник уточнявате стратегия. В сряда и четвъртък привличате екип, шефове ви закрилят, вписали сте се в плана им.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Проблемите през следващите дни ще се решат положително, но изискват да не се изтъквате напред в екипи и сред близки, а и да сдържате нетърпението си. До вторник се очертават неприятни изненади. Лъвовете могат да направят стъпка назад даже от отдавна желани неща, скоро ще дойде време и на тези техни идеи. В понеделник следвайте чуждите, това не омаловажава приноса ви. В петък ще ви радват професионални постижения. Част от знака искат да уредят лични въпроси, но сега не е време за нови връзки и сватби, почакайте.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През следващите няколко дни се справяте с професионалните проблеми, а и с неща, които ви притесняват в отношения с околните. Девите са много съвестни при изпълнение на служебни и обществени ангажименти, няма защо да търпят капризи, неуважение. В понеделник сте доволни от финансовия развой на делата, във вторник постепенно привличате и по-влиятелно покровителство. Сряда е за разчистване на трудности, но на тяхно място ще възникнат нови, не се отпускайте. Вкъщи или в любовта от вас зависи да цари радостно настроение.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие не е леко, краят носи нови и нови трудности пред деловите ви инициативи. Е, Везните няма да си пилеят времето да се жалят за едно-друго на колеги и познати, обмислили са си плана и с високия си дух мобилизират своите партньори, утвърждават се като лидери в екипи от понеделник. Не прибързвайте, идеите ви са амбициозни, а с партньорите не всичко е ОК от сряда до петък. С такт и упоритост ще надмогнете противоречията, в любовта не ви трябва сила, а нежност и разум, неотразими сте в разговорите с близки...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Дните от понеделник до петък изискват повече гъвкавост и отстъпчивост, не сте в силна позиция. Скорпионите по усет ще станат по-сговорчиви още през уикенда, но да бъдат взискателни към обкръжението си, някои хора съвсем не им подхождат. Действайте предпазливо и в деловата сфера, и за лични неща. Вторник ви кара да анализирате ситуацията пак и пак, може да се отдръпнете и от близки. Не търсете печалби на чужд гръб, ако губите някъде, в любовта например – потърпете, скоро щастието ще ви се усмихне и заслужава чакането.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас 7-дневието не е леко, дано още от уикенда се заредите с подобаващата предпазливост. Стрелците обикновено са нетърпеливи, но сега нито за работа, нито за лични отношения припряността е уместна. Търсете съдействие на второ и трето място, ако някъде ви откажат, понеделник-вторник подлагат куп връзки на проверка. Разбира се, без хитруване. В сряда си налагате строги ограничения, стремите се да изпипвате безукорно задачите. В службата има интриги, но вашите усилията, планове, идеи са неуязвими. Както и чувствата.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Време за промени във взаимодействието с околните, но дали сте достатъчно решителни вие? Част от Козирозите от понеделник се мъчат да стабилизират бизнес партньорства, да уредят лични неща във вторник. Само че някои са пропуснали шансове, моменти, да останат в сянка. От сряда се откриват нови възможности, може да ви покажат, че по-раншните не са били най-подходящи за вас. От четвъртък бъдете най-дипломатични, за да прокарвате идеи. Става бавно, търсете покровители, в петък възникват още пречки пред плановете ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас периодът не е лек, не са изключени по-мрачни настроения, които трябва да овладеете без бавене. Водолеите да заложат на самостоятелни начинания, по възможност творчество и винаги да си отделят малко време за тонизиране, а и за радостно общуване с близки, с природа. От понеделник ви се стоварва планина от задачи, не бързайте и ще се справите, а може да откриете и хора за добри партньорства, вторник носи ненадейни шансове, сряда подтиква за нови планове. Решението на всички ваши любовни грижи и тревоги е в самите вас...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Вашата седмица не е безоблачна, но късметът ви е завиден и в работата, и в любовта. Рибите ще срещнат хора, подходящи за ефективно сътрудничество в професионалната сфера, може да ги открият даже на маса, по купони. Други отдавна оглеждат обкръжението си, в дребни услуги са открили сродна душа и ще разчитат на подкрепата. От вторник ограничете малко инициативите, за да ускорите осъществяване на плановете, трудът ви ще бъде възнаграден високо даже да следвате чужди замисли. Щастието ви в любовта привлича много очи.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови